2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Egyéb Szeged

Dalí Szegeden nyaral

A világhírű katalán mester több mint hetven, jellemzően az 1960-as, 70-es és 80-as években készült alkotását tárja a nagyközönség elé a Reök-palota legújabb kiállítása, amelyet az előzetes várakozásoknak megfelelően óriási érdeklődés kísér.

Salvador Dalí grafikái, litográfiái, rézkarcai, kisplasztikái remek képet festenek a szürrealista művészről, provokatív munkáiról, az úgynevezett Dalí-jelenségről. Aki még nem látta a tárlatot, szeptember 24-éig pótolhatja, mert nem szabad kihagyni!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.