EUR: 325,36 Ft
CHF: 295,19 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Sport

Dárdai: Petry nem normális

A Magyar Időknek adott interjút Dárdai Pál. A Hertha vezetőedzője egyebek mellett érintette Nikolics Nemanja helyzetét a válogatottban, vagyis hogy a Chicago Fire csatára kevés lehetőséget kap Bernd Storck szövetségi kapitánytól.

– Minden edzőnek megvan az elképzelése arról, hogy kit akar látni a pályán – fogalmazott Dárdai. – Lehet, hogy Nikolics nem fér bele Storck filozófiájába (…). Storckot lehet kritizálni, de szerintem lépjünk túl ezen.


Az interjúban az is szóba került, hogy az andorrai vereség után Dárdai azt mondta, Storcknak maradnia kell.

– Felesleges elhamarkodottan dönteni egy csoportkör kellős közepén. De most ki lett volna a kapitány?! Ha majd véget ért a selejtezősorozat, megnézik, mi volt az eredeti célkitűzés és abból mi valósult meg.

Az interjúban arra a felvetésre, miszerint Petry Zsolt, a Hertha kapusedzője szerint Dárdai egy rossz pillanatában ajánlotta Storckot szövetségi kapitánynak, a szakember így reagált:
– Mondtam is neki, hogy nem normális… Ezt vele kell megbeszélni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tájfunban győztek a pólós lányok

  Tájfunban győztek a pólós lányok

  A magyar női vízilabda-válogatott 17-6-ra legyőzte Új-Zéland csapatát, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a kvangdzsui olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

 • Aranyért úszik ma Hosszú Katinka

  Aranyért úszik ma Hosszú Katinka

  Megkezdődtek a kvangdzsui vizes világbajnokságon a úszó számok tegnap. A magyarok közül Késely Ajna volt legközelebb az éremhez, azonban két századdal lemadt a bronzról 400 méter gyorson.

 • Sportos vakáció a városban

  Sportos vakáció a városban

  Ezen a nyáron is megrendezi Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok” keretében az immár hagyományosnak mondható a Sportos vakáció a városban elnevezésű eseménysorozatot.