2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Egyéb Szombathely

Dél felé folytatódik az M86-os út építése

Kétszer két sávon Szombathelytől Egyházasrádócig tovább épül az M86-os gyorsforgalmi út, a közbeszerzést már kiírta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt.

Így Körmendig gondtalan lesz a közlekedés, ráadásul a tervek szerint jövőre megkezdődik a körmendi elkerülő építése is, aminek köszönhetően Szentgotthárd felé is könnyebb lesz eljutni. – Óriási lépés ez a megye életében. Szombathely újra közlekedési csomópont lesz. Ami még hátravan, az a vasi megyeszékhelyet Kőszeggel összekötő út, ami Bécshez visz majd közelebb. Szombathely egy gyarapodó, erősödő város – fogalmazott Hende Csaba országgyűlési képviselő a Lokál Extrának.

Szombathely és Egyházasrádóc között is 2X2 sávon autózhatunk majd Fotó: CSG

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.