EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Divatházak versengenek a szabálytalan szépségekért

A modellvilág korábban csak a tökéletességről szólt, azonban az utóbbi években a legnagyobb divatházak észrevették, hogy nem csak hibátlan külsejű emberekkel lehet eladni a termékeiket. Az összeállításunkban szereplő modellek sorstársaik millióinak adnak erőt, ráadásul nagyon szexi fotók készülnek róluk. 

Winnie Harlow

A vitiligo nevű bőrbetegségtől szenvedő modellt sokáig igencsak megviselte, hogy állandóan megbámulták a pigmentfoltjait. Winnie azonban felülemelkedett a problémán, sőt modellként hasznot is húzott belőle.


Winnie Harlow  Credit line: Profimedia, Planet

Viktoria Modesta

A féllábú modellnek-énekesnőnek húszéves korában kellett amputálni a lábát egy súlyos balesetet követően. A most harmincéves Viktoria azóta ugyanúgy koncertezik, sőt számos modellkampányt is elvállalt.

Viktoria Modesta Credit line: Profimedia, Eyevine

Rebekah Marine

A szexi modell jobb alkar nélkül látta meg a napvilágot. Évekig nem kapott modellmunkát fogyatékossága miatt, a bionikus alkarral élő Rebekah azonban nem adta fel, ma már a legnagyobb üzletházak versengenek a kegyeiért.

Rebekah Marine forrás: facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.