2017. november 20., hétfő
Jolán

Extra

Divatházak versengenek a szabálytalan szépségekért

A modellvilág korábban csak a tökéletességről szólt, azonban az utóbbi években a legnagyobb divatházak észrevették, hogy nem csak hibátlan külsejű emberekkel lehet eladni a termékeiket. Az összeállításunkban szereplő modellek sorstársaik millióinak adnak erőt, ráadásul nagyon szexi fotók készülnek róluk. 

Winnie Harlow


A vitiligo nevű bőrbetegségtől szenvedő modellt sokáig igencsak megviselte, hogy állandóan megbámulták a pigmentfoltjait. Winnie azonban felülemelkedett a problémán, sőt modellként hasznot is húzott belőle.


Winnie Harlow  Credit line: Profimedia, Planet

Viktoria Modesta

A féllábú modellnek-énekesnőnek húszéves korában kellett amputálni a lábát egy súlyos balesetet követően. A most harmincéves Viktoria azóta ugyanúgy koncertezik, sőt számos modellkampányt is elvállalt.

Viktoria Modesta Credit line: Profimedia, Eyevine

Rebekah Marine

A szexi modell jobb alkar nélkül látta meg a napvilágot. Évekig nem kapott modellmunkát fogyatékossága miatt, a bionikus alkarral élő Rebekah azonban nem adta fel, ma már a legnagyobb üzletházak versengenek a kegyeiért.

Rebekah Marine forrás: facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Majka még viszolyog a házasságtól

  Majka még viszolyog a házasságtól

  Hét éve már, hogy Majoros Hajnalka “Dundika” és Majka egy párt alkotnak, ám a tévés két közös gyerek után a mai napig ódzkodik a házasságtól.

 • Komoly műtét vár Pokorny Liára

  Komoly műtét vár Pokorny Liára

  Pokorny Lia már évtizedek óta porcproblémákkal küzd, melyek most annyira elhatalmasodtak rajta, hogy hamarosan újra műtéti beavatkozásra lehet szüksége a színésznőnek.

 • Stallone erőszakolt?

  Stallone erőszakolt?

  Silvester Stallonét és egykori testőrét, Michael De Lucat azzal vádolta meg egy ma már felnőtt nő, hogy amikor 16 éves volt a színész és társa hármasszexre kényszerítette őt egy Las Vegas-i hotelszobában – írta a Daily Miail.