EUR: 309,63 Ft
CHF: 267,42 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Sport

Droggal bizniszelt a BL-győztes Barca-sztár?

Komoly bajba keveredett Rafael Márquez, az FC Barcelona korábbi Bajnokok Ligája-győztes védője. A hírek szerint a 38 éves mexikói futballista is tagja annak a 21 személynek, akik ellen az Egyesült Államok pénzügyminisztériuma vizsgálatot indított, mivel a gyanú szerint üzleti kapcsolatban állnak Raúl Flores Hernández drogbáróval, akinek önálló bűnszervezete van, sőt bizniszeltek a hírhedt Sinaloa drogkartellel is.

A vizsgálat idejére az érintettek USA-ban lévő vagyonát befagyasztották, illetve megtiltották az országba való belépésüket. A mexikói válogatott csapatkapitánya szerdán kihagyta csapata, az Atlas edzését, és vallomást tett a mexikói ügyészségnek.

– Több hírforrás is beszámolt arról, hogy alanya vagyok az amerikai pénzügyminisztérium egyik vizsgálatának, amely bűnszervezethez kötődő feltételezett kapcsolataimat hivatott feltárni. Tagadom, hogy bármiféle kapcsolatom lenne hasonló szervezetekkel, és azt is, ami a médiában rólam megjelent. Az ügyvédeim már dolgoznak az ügyön, hogy minél hamarabb tisztázhassam a nevem, de addig is kérem az újságírókat, tartsák tiszteletben a családomat – tagadta a vádakat közleményében a 140-szeres válogatott mexikói futballista.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Mandula egyedülálló anya lesz

    Mandula egyedülálló anya lesz

    Egyedülálló anya lesz Mandula Petra. Legalábbis néhány hónapig, hiszen az egykori kitűnő teniszező férje Floridában edzősködik, és hamarosan visszatér Amerikába, Petra pedig itthon gondoskodik négy gyerekükről.

  • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

    Ünnepeltek az érdi röplabdázók

    Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.