2017. november 22., szerda
Cecília

Sport

Droggal bizniszelt a BL-győztes Barca-sztár?

Komoly bajba keveredett Rafael Márquez, az FC Barcelona korábbi Bajnokok Ligája-győztes védője. A hírek szerint a 38 éves mexikói futballista is tagja annak a 21 személynek, akik ellen az Egyesült Államok pénzügyminisztériuma vizsgálatot indított, mivel a gyanú szerint üzleti kapcsolatban állnak Raúl Flores Hernández drogbáróval, akinek önálló bűnszervezete van, sőt bizniszeltek a hírhedt Sinaloa drogkartellel is.

A vizsgálat idejére az érintettek USA-ban lévő vagyonát befagyasztották, illetve megtiltották az országba való belépésüket. A mexikói válogatott csapatkapitánya szerdán kihagyta csapata, az Atlas edzését, és vallomást tett a mexikói ügyészségnek.


– Több hírforrás is beszámolt arról, hogy alanya vagyok az amerikai pénzügyminisztérium egyik vizsgálatának, amely bűnszervezethez kötődő feltételezett kapcsolataimat hivatott feltárni. Tagadom, hogy bármiféle kapcsolatom lenne hasonló szervezetekkel, és azt is, ami a médiában rólam megjelent. Az ügyvédeim már dolgoznak az ügyön, hogy minél hamarabb tisztázhassam a nevem, de addig is kérem az újságírókat, tartsák tiszteletben a családomat – tagadta a vádakat közleményében a 140-szeres válogatott mexikói futballista.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Bajban van az AC Milan

    Bajban van az AC Milan

    A spanyol Marca című lap szellőztette meg a hírt, hogy ha az olasz élvonalban szereplő AC Milan labdarúgócsapata nem tudja meggyőzni az UEFA képviselőit arról, hogy a klub pénzügyileg stabil, akkor akár ki is zárhatják a nemzetközi kupasorozatokból.

  • Dybala távozhat a szezon végén

    Dybala távozhat a szezon végén

    Paulo Dybala a France Football című francia lapnak beszélt a jövőjéről, és úgy tűnik az argentin csodagyerek nem zárja ki, hogy ez lesz az utolsó Torinóban töltött szezonja.