EUR: 323,30 Ft
CHF: 276,08 Ft
2018. július 15., vasárnap
Henrik, Roland

Program

Egész nyáron csábít Tállya

Nem kell külföldre utazni, hogy izgalmas tájakat fedezzünk fel, különleges gasztronómiai élményeket szerezzünk és közben szórakozzunk is. Tállya, a Tokaj-Hegyalja gyöngyszeme októberig várja a látogatókat: hol sporttal, hol gasztronómiával, hol kultúrával, de – persze – mindig borral.

A Tállyáért Egyesület rendezésében szervezett programsorozat idén már harmadik alkalommal várja az érdeklődőket. Minden hétvégére más meglepetést tartogatnak, de az mindig azonos: magas színvonalú szórakozásra számíthat, aki hétvégente Tállyát választja.


Idén a tematikához komoly segítséget kaptak a szervezők Borbás Marcsi személyében, aki ajánlásaival teszi izgalmasabbá a programokat. A népszerű tévést a környék miliője és történelme inspirálta a gasztrokalandozás összeállításában, amelyhez az Oroszlános Borhotel adja a helyszínt.

Szeptember 22-én már bemelegít a helyszín egy BBQ-vacsorával, amelyet a nagy meglepetés októberben követ: akkor Kansas költözik Tállyára, hiszen a Tállyáért Egyesület Magyarországon először nemzetközi BBQ-versenyt rendez az amerikai KCBS – The Kansas City Barbeque Society szakmai felügyeletével. Igazi „versenyszmókerek” vezetnek be a lassú tűzön füstölt húsok világába.

A felszedett kilókat októberben le is lehet adni a Tokaj-hegyen, hiszen október 6–8-án rendezik a Tállya Challenge versenyt, ahol extrém terepfutásban, épített mountainbike-pályán versenghetnek a legkeményebbek.

Kapcsolódó Cikkek