EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Program

Egész nyáron csábít Tállya

Nem kell külföldre utazni, hogy izgalmas tájakat fedezzünk fel, különleges gasztronómiai élményeket szerezzünk és közben szórakozzunk is. Tállya, a Tokaj-Hegyalja gyöngyszeme októberig várja a látogatókat: hol sporttal, hol gasztronómiával, hol kultúrával, de – persze – mindig borral.

A Tállyáért Egyesület rendezésében szervezett programsorozat idén már harmadik alkalommal várja az érdeklődőket. Minden hétvégére más meglepetést tartogatnak, de az mindig azonos: magas színvonalú szórakozásra számíthat, aki hétvégente Tállyát választja.

Idén a tematikához komoly segítséget kaptak a szervezők Borbás Marcsi személyében, aki ajánlásaival teszi izgalmasabbá a programokat. A népszerű tévést a környék miliője és történelme inspirálta a gasztrokalandozás összeállításában, amelyhez az Oroszlános Borhotel adja a helyszínt.

Szeptember 22-én már bemelegít a helyszín egy BBQ-vacsorával, amelyet a nagy meglepetés októberben követ: akkor Kansas költözik Tállyára, hiszen a Tállyáért Egyesület Magyarországon először nemzetközi BBQ-versenyt rendez az amerikai KCBS – The Kansas City Barbeque Society szakmai felügyeletével. Igazi „versenyszmókerek” vezetnek be a lassú tűzön füstölt húsok világába.

A felszedett kilókat októberben le is lehet adni a Tokaj-hegyen, hiszen október 6–8-án rendezik a Tállya Challenge versenyt, ahol extrém terepfutásban, épített mountainbike-pályán versenghetnek a legkeményebbek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fogyási világrekordra készülnek Magyarországon 

  Fogyási világrekordra készülnek Magyarországon 

  A nagy fogyás: életmódváltó példaképek kerestetnek! Magyarország Európa legtúlsúlyosabb országa, évente több mint egymillió személy próbálkozik meg testsúlycsökkentéssel, de túlnyomó többségük nem tud tartós eredmény elérni.

 • Hamarosan a mozikban a Budapest Noir

  Hamarosan a mozikban a Budapest Noir

  November 2-án mutatják be a magyar mozik a Budapest Noir c. nagyjátékfilmet. A Budapest Noir Gárdos Éva rendezésében, a Pioneer Pictures gyártásában, Kemény Ildikó vezető producer irányításával készült, főszereplői Kolovratnik Krisztián, Tenki Réka, Kulka János, Kováts Adél, Dobó Kata és Anger Zsolt.

 • Art Market Budapest 2017: Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Kiállítás és Vásár

  Art Market Budapest 2017: Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Kiállítás és Vásár

  Október 12-15. között Budapest ismét Európa egyik legvonzóbb kulturális célpontjává, a régió képzőművészeti fővárosává válik: a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Art Market Budapest, Közép- és Kelet-Európa legjelentősebb nemzetközi művészeti vására, Magyarország legnagyobb kortárs kiállítása négy kontinens közel 25 országából érkező 100 kiállító választékát mutatja be a közönségnek.