EUR: 311,04 Ft
CHF: 265,78 Ft
2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Program

Egész nyáron csábít Tállya

Nem kell külföldre utazni, hogy izgalmas tájakat fedezzünk fel, különleges gasztronómiai élményeket szerezzünk és közben szórakozzunk is. Tállya, a Tokaj-Hegyalja gyöngyszeme októberig várja a látogatókat: hol sporttal, hol gasztronómiával, hol kultúrával, de – persze – mindig borral.

A Tállyáért Egyesület rendezésében szervezett programsorozat idén már harmadik alkalommal várja az érdeklődőket. Minden hétvégére más meglepetést tartogatnak, de az mindig azonos: magas színvonalú szórakozásra számíthat, aki hétvégente Tállyát választja.


Idén a tematikához komoly segítséget kaptak a szervezők Borbás Marcsi személyében, aki ajánlásaival teszi izgalmasabbá a programokat. A népszerű tévést a környék miliője és történelme inspirálta a gasztrokalandozás összeállításában, amelyhez az Oroszlános Borhotel adja a helyszínt.

Szeptember 22-én már bemelegít a helyszín egy BBQ-vacsorával, amelyet a nagy meglepetés októberben követ: akkor Kansas költözik Tállyára, hiszen a Tállyáért Egyesület Magyarországon először nemzetközi BBQ-versenyt rendez az amerikai KCBS – The Kansas City Barbeque Society szakmai felügyeletével. Igazi „versenyszmókerek” vezetnek be a lassú tűzön füstölt húsok világába.


A felszedett kilókat októberben le is lehet adni a Tokaj-hegyen, hiszen október 6–8-án rendezik a Tállya Challenge versenyt, ahol extrém terepfutásban, épített mountainbike-pályán versenghetnek a legkeményebbek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Élete koncertjére készül Koós János

  Élete koncertjére készül Koós János

  Koós János, az elmúlt évtizedek zenei ikonja nyolcvan éves. Születésnapja alkalmából egy különleges koncerttel készül, ahol a közönség bepillantást nyerhet élete legfontosabb pillanataiba, felidézve a régi idők szépségét.

 • Jön a Budapest Art Week

  Jön a Budapest Art Week

  Idén 72 fővárosi és szentendrei galériában, múzeumban, műteremben és egyéb helyszínen 96 kiállításon és 80 kiegészítő programon vehet részt április 17.

 • Idén is lesz Alvás Világnapja számtalan orvos és szakértő részvételével

  Idén is lesz Alvás Világnapja számtalan orvos és szakértő részvételével

  Az Alvás Világnapja nemzetközi esemény, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az alvás fontosságára, az életminőség szempontjából. Ezen a napon a világ számos országában orvosok, kutatók, gyógyítók és civil szervezetek fognak össze, hogy bemutassák: az álmosság és az alvatlanság egyre inkább népbetegség; megelőzésére, kezelésére sokkal több figyelmet kell fordítanunk – írja a napialvas.