EUR: 308,14 Ft
CHF: 267,56 Ft
2017. október 18., szerda
Lukács

Egyéb Hódmezővásárhely

Együtt szurkolt Vásárhely

Júliusban Magyarországra irányult a világ figyelme, ugyanis Budapesten rendezték meg a 17. FINA Világbajnokságot. A versenyen több magyar sportolónak is szurkolhattunk, akik mindent megtettek, hogy a lehető legjobb helyet érjék el a hazai közönség előtt.

Aki nem jutott el a világeseményre, az a televízióban követhette az eseményeket, ám ha jó társaságban, kellemes időben és nem utolsósorban nagy képernyőn kívánta megtekinteni a vizes világbajnokság versenyszámait, érdemes volt ellátogatnia Hódmezővásárhely sétálóutcájára.

A labdarúgó-Európa-bajnokság után ismét összegyűltek a drukkerek a szurkolói teraszon

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ előtt szurkolói teraszt alakítottak ki, hogy bárki élőben szurkolhasson a magyaroknak. Az óriáskivetítőn követhettük figyelemmel a magyar vízilabdázókat, valamint buzdíthattuk úszóinkat. A lehetőség nem is maradt kihasználatlanul, minden este sokan választották a vásárhelyi szurkolói teraszt.

Ladover Tamás (bal szélen) és baráti társasága minden mozzanatát követte a világbajnokságnak, ám a kedvenc sportja a férfi vízilabda, így nagyon szurkolt a magyar fiúknak. Minden meccset a kivetítőn követtek nyomon, egy fagyi, vagy üdítő kíséretében.

Kapcsolódó Cikkek