EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Hódmezővásárhely

Együtt szurkolt Vásárhely

Júliusban Magyarországra irányult a világ figyelme, ugyanis Budapesten rendezték meg a 17. FINA Világbajnokságot. A versenyen több magyar sportolónak is szurkolhattunk, akik mindent megtettek, hogy a lehető legjobb helyet érjék el a hazai közönség előtt.

Aki nem jutott el a világeseményre, az a televízióban követhette az eseményeket, ám ha jó társaságban, kellemes időben és nem utolsósorban nagy képernyőn kívánta megtekinteni a vizes világbajnokság versenyszámait, érdemes volt ellátogatnia Hódmezővásárhely sétálóutcájára.


A labdarúgó-Európa-bajnokság után ismét összegyűltek a drukkerek a szurkolói teraszon

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ előtt szurkolói teraszt alakítottak ki, hogy bárki élőben szurkolhasson a magyaroknak. Az óriáskivetítőn követhettük figyelemmel a magyar vízilabdázókat, valamint buzdíthattuk úszóinkat. A lehetőség nem is maradt kihasználatlanul, minden este sokan választották a vásárhelyi szurkolói teraszt.

Ladover Tamás (bal szélen) és baráti társasága minden mozzanatát követte a világbajnokságnak, ám a kedvenc sportja a férfi vízilabda, így nagyon szurkolt a magyar fiúknak. Minden meccset a kivetítőn követtek nyomon, egy fagyi, vagy üdítő kíséretében.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.