2019. július 19., péntek
Emília

Egyéb Hódmezővásárhely

Együtt szurkolt Vásárhely

Júliusban Magyarországra irányult a világ figyelme, ugyanis Budapesten rendezték meg a 17. FINA Világbajnokságot. A versenyen több magyar sportolónak is szurkolhattunk, akik mindent megtettek, hogy a lehető legjobb helyet érjék el a hazai közönség előtt.

Aki nem jutott el a világeseményre, az a televízióban követhette az eseményeket, ám ha jó társaságban, kellemes időben és nem utolsósorban nagy képernyőn kívánta megtekinteni a vizes világbajnokság versenyszámait, érdemes volt ellátogatnia Hódmezővásárhely sétálóutcájára.


A labdarúgó-Európa-bajnokság után ismét összegyűltek a drukkerek a szurkolói teraszon

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ előtt szurkolói teraszt alakítottak ki, hogy bárki élőben szurkolhasson a magyaroknak. Az óriáskivetítőn követhettük figyelemmel a magyar vízilabdázókat, valamint buzdíthattuk úszóinkat. A lehetőség nem is maradt kihasználatlanul, minden este sokan választották a vásárhelyi szurkolói teraszt.

Ladover Tamás (bal szélen) és baráti társasága minden mozzanatát követte a világbajnokságnak, ám a kedvenc sportja a férfi vízilabda, így nagyon szurkolt a magyar fiúknak. Minden meccset a kivetítőn követtek nyomon, egy fagyi, vagy üdítő kíséretében.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.