2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb Hódmezővásárhely

Együtt szurkolt Vásárhely

Júliusban Magyarországra irányult a világ figyelme, ugyanis Budapesten rendezték meg a 17. FINA Világbajnokságot. A versenyen több magyar sportolónak is szurkolhattunk, akik mindent megtettek, hogy a lehető legjobb helyet érjék el a hazai közönség előtt.

Aki nem jutott el a világeseményre, az a televízióban követhette az eseményeket, ám ha jó társaságban, kellemes időben és nem utolsósorban nagy képernyőn kívánta megtekinteni a vizes világbajnokság versenyszámait, érdemes volt ellátogatnia Hódmezővásárhely sétálóutcájára.


A labdarúgó-Európa-bajnokság után ismét összegyűltek a drukkerek a szurkolói teraszon

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ előtt szurkolói teraszt alakítottak ki, hogy bárki élőben szurkolhasson a magyaroknak. Az óriáskivetítőn követhettük figyelemmel a magyar vízilabdázókat, valamint buzdíthattuk úszóinkat. A lehetőség nem is maradt kihasználatlanul, minden este sokan választották a vásárhelyi szurkolói teraszt.

Ladover Tamás (bal szélen) és baráti társasága minden mozzanatát követte a világbajnokságnak, ám a kedvenc sportja a férfi vízilabda, így nagyon szurkolt a magyar fiúknak. Minden meccset a kivetítőn követtek nyomon, egy fagyi, vagy üdítő kíséretében.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.