EUR: 325,48 Ft
CHF: 294,18 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Külföld

Ellopták a Trónok harca forgatókönyvét

Egyelőre még az HBO is csak sötétben tapogatózik, hiszen a hackerek olyan profi munkát végeztek, hogy a kilétük ismeretlen.

Annyit azonban biztosan lehet tudni, hogy a kalózok ellopták a Trónok harca jövő heti forgatókönyvét, továbbá eltulajdonították a Nagypályások és a Room 104 című sorozat szcenárióját is. A csatorna szerint a kiberbűnözők nem kevesebb mint 1,5 terabájtnyi adatot loptak el, ráadásul nem kizárt, hogy nemcsak a Trónok harca jövő heti epizódjának története került illetéktelen kezekbe, de magát a leforgatott filmet is megkaparintották.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tele volt drogokkal a magyarokat letaroló BMW-s szervezete

    Tele volt drogokkal a magyarokat letaroló BMW-s szervezete

    Többféle kábítószert is fogyasztott a baleset előtt az a sofőr, aki múlt csütörtökön lassítás nélkül belehajtott egy magyar rendszámú autóba Horvátországban, az A4-es autópálya Sveta Helena-i fizetőkapujánál, és súlyos sérüléseket okozott a magyar származású családnak – közölte a Jutarnji List című zágrábi napilap az internetes oldalán kedden.

  • Von der Leyen: Többet kell tenni az illegális bevándorlás csökkentéséért

    Von der Leyen: Többet kell tenni az illegális bevándorlás csökkentéséért

    Az Európai Unióban többet kell tenni az illegális bevándorlás csökkentése érdekében, küzdeni kell a szervezett bűnözői csoportok által működtetett embercsempészet ellen, védeni kell a menedékjogot, és támogatni kell a menekülteket például humanitárius folyosók kiépítésével – jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság (EB) elnöki posztjának várományosa, jelenlegi német védelmi miniszter Strasbourgban kedden.