EUR: 307,97 Ft
CHF: 266,62 Ft
2017. szeptember 20., szerda
Friderika

Belföld

Elszabadult kenguru sétált Orosházán

Nem kis meglepetés érte az orosháziakat, akik egy szabadon mászkáló kenguruval találták szembe magukat péntek reggel.

Csapóné Kecskés Erika Facebook-bejegyzésében tudatta, hogy a környékükön szokatlan állattal találkozott férje a munkába menet. Többen hozzászóltak a képhez, amelyből kiderült már hazakerült a kóbor kenguru – írta a Oroscafe.hu.

Azt egyelőre nem lehet tudni, honnan szabadult el az állat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Folyamatos fejlődés az egészségügyben

  Folyamatos fejlődés az egészségügyben

  Az egészségügy a balliberális kormányok legnagyobb áldozata volt. Nem volt egységes várólista, jóval kevesebb CT és MR berendezés állt rendelkezésre. Folyamatosak voltak a pénzelvonások, több ezer dolgozót tettek utcára.

 • Zsidózás és nyugdíjasozás a Jobbik frakcióülésén

  Zsidózás és nyugdíjasozás a Jobbik frakcióülésén

  Ha nincs ott a nyilvánosság, a cukiskodásba kezdett jobbikosok ugyanolyan rasszista, antiszemita szólamokat hangoztatnak, mint korábban – állítja a Ripost, amelynek munkatársai rejtett felvételeket készítettek a szélsőjobboldali párt siófoki frakcióülésén, ahová csak Simicska Lajos Hír TV-je volt hivatalos.

 • Pocsék élelmiszerekkel szúrják ki a szemünk

  Pocsék élelmiszerekkel szúrják ki a szemünk

  – Egyértelműen bebizonyosodott, hogy a legnagyobb világcégek az Európai Unió nyugati tagállamaihoz képest gyengébb minőségű, olcsóbb alapanyagokból készült termékeket forgalmaznak a később csatlakozott kelet-közép-európai országokban – jelentette ki dr.