2018. március 21., szerda
Benedek

Belföld

Érdekes liberális kötődések a Momentumnál

Újabb érdekes balliberális kötődés derült ki a Momentumról. Szauer Péternek, a HVG Kiadó tulajdonos-vezérigazgatójának fia, Szauer Tamás a párt pénzügyi igazgatója. A magát sem bal-, sem jobboldalinak, azaz centristának beállító Momentum újabb tagjáról derült ki, hogy bizony szorosan kötődik a balliberális elithez – értesült a Magyar Idők.

Szauer Tamás édesapja, Szauer Péter közismerten jó kapcsolatot ápol Bajnai Gordonnal, ahogyan az sem titok, hogy a Bajnai-féle Haza és Haladás Alapítvány egyik alapítója az MSZP egykori választmányi alelnöke.


Számos párttagról kiderült már, hogy erősen kötődik liberális nézeteket valló párthoz vagy szervezethez, főként az MSZP–SZDSZ duóhoz. Ilyen Donáth Anna szociológus, Donáth László evangélikus lelkész, volt MSZP-s politikus lánya vagy éppenséggel Mécs János, a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület munkatársa, Mécs Imre volt SZDSZ-es és MSZP-s politikus fia.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Egymásnak szólogat be az ellenzék

    Egymásnak szólogat be az ellenzék

    Sokat elmond a kormányváltásért kiáltó ellenzéki pártokról, hogy látszólag együttműködésről tárgyalnak, valójában egymásnak szólnak be. Vonáék beintettek az LMP-nek egy sztrádabüfében, Gyurcsányék ugyanezt tették a Jobbikkal már jó előre, Szél Bernadett a szocialisták árnyékpolitikáját hibáztatta, neki pedig a 4-es metró császára, Demszky Gábor szólt be a partvonalon túlról.

  • Lekurvázzák az ápolónőket a migránsok

    Lekurvázzák az ápolónőket a migránsok

    Döbbenetes történtet látott napvilágot a napokban a németországi Bielefeld városából. A Nueue Westfalishe című lap szerint a helyi kórházakban úgy bánnal a migránsok az ott dolgozókkal, mint a kutyákkal, ezért egyes intézményekben önvédelmet tanítanak, másokban biztonsági szolgálat vigyáz az emberekre.