EUR: 326,26 Ft
CHF: 288,90 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Belföld

Fidesz: A Jobbik elkeseredetten akciózik, hogy palástolja a “Simicska-Jobbik korrupciót”

A Fidesz szerint a Jobbik egyre elkeseredettebben “akciózik”, hogy elterelje a figyelmet a “Simicska-Jobbik korrupcióról”, és az ellenzéki párt válságáról.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte kedden az MTI-vel, hogy Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője sajtótájékoztatón azt mondta, pártja arra kéri a kormánypártokat és az ellenzéket, hogy támogassák egy a Fidesz 2010-es választási kampányának költségeit vizsgáló parlamenti bizottság létrehozását.


A Fidesz közölte: Vona Gábor Jobbik-elnök a hatalomért és a pénzért “kilóra eladta, és egy milliárdos bábjává tette a pártját”, április óta Simicska plakáthelyein kampányol, ami több milliárd forint értékű tiltott párfinanszírozást, valamint áfacsalás gyanúját veti fel, ami a törvények szerint bűncselekmény.

“A Jobbikkal ellentétben a Fidesz minden egyes választási kampányában a törvényeknek megfelelően járt el, amelyet az Állami Számvevőszék minden esetben ellenőrzött és törvényesnek talált” – hangsúlyozták.

Kapcsolódó Cikkek

 • Európa jövőt választ

  Európa jövőt választ

  Május 26-án rendezik Magyarországon az európai parlamenti választást, amelynek tétje, hogy bevándorlókontinens lesz-e Európa, vagy megőrzi keresztény gyökereit.

 • Továbbra is imád minket Hollywood

  Továbbra is imád minket Hollywood

  Magyarország népszerűsége a hollywoodi filmprodukciók tekintetében továbbra is töretlen –  derült ki a The Hollywood Reporter cikkéből.

 • Az erzsébetvárosi zengerájok titkai

  Az erzsébetvárosi zengerájok titkai

  Budapest belvárosában nem csak napjainkban, hanem már az 1860 – as években is pezsgő-nyüzsgő élet zajlott. A mai romkocsmák elődei, a zengerájok, dalcsarnokok és mulatók mellett egy-egy házban a borbélytól kezdve a házasságközvetítőn át,egészen a mészárszékig, minden megtalálható volt.