EUR: 326,26 Ft
CHF: 288,90 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Belföld

Fidesz: Tájékoztatni kell a nyugdíjasokat Vona Gábor szavairól

A Fidesz azért indít tájékoztató kampányt a nyugdíjasok informálására Vona Gábor, a Jobbik elnökének szavairól, mert egy politikus nem engedheti meg magának, hogy kiszemeljen egy csoportot, és azokat megsértse – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

Hozzátette, ha egy politikus mégis megsért egy csoportot, akkor bocsánatot kell kérnie. Egy hónapja várjuk azt, hogy ezt Vona Gábor megtegye. Nem volt rá hajlandó, sőt rátett még néhány lapáttal – jegyezte meg Hidvéghi Balázs.


Közölte, a telefonos és e-mailes tájékoztató akció várhatóan a következő egy hétben, tíz napban zajlik majd.

Az Országgyűlés ellenzéki kezdeményezésre összehívott hétfői rendkívüli üléséről szólva – amely a kormánypárti képviselők távolmaradása miatt határozatképtelen volt – Hidvéghi Balázs azt mondta: úgy tűnik, hogy az ellenzék jelentős része gyakorlatilag úgy táncol, ahogy “Soros fütyül”. “Ha az ő speciális érdekei úgy kívánják, hogy azért ki kell állni, akkor ők készek akár a magyar Országgyűlést is összehívatni” – fogalmazott, megerősítve: a Fidesz ilyen akciókban nem vesz részt.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Európa jövőt választ

  Európa jövőt választ

  Május 26-án rendezik Magyarországon az európai parlamenti választást, amelynek tétje, hogy bevándorlókontinens lesz-e Európa, vagy megőrzi keresztény gyökereit.

 • Továbbra is imád minket Hollywood

  Továbbra is imád minket Hollywood

  Magyarország népszerűsége a hollywoodi filmprodukciók tekintetében továbbra is töretlen –  derült ki a The Hollywood Reporter cikkéből.

 • Az erzsébetvárosi zengerájok titkai

  Az erzsébetvárosi zengerájok titkai

  Budapest belvárosában nem csak napjainkban, hanem már az 1860 – as években is pezsgő-nyüzsgő élet zajlott. A mai romkocsmák elődei, a zengerájok, dalcsarnokok és mulatók mellett egy-egy házban a borbélytól kezdve a házasságközvetítőn át,egészen a mészárszékig, minden megtalálható volt.