EUR: 323,73 Ft
CHF: 280,49 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb Dunaújváros

Folytatódik a felkészülés

A Vasas elleni, Dunaújvárosban rendezett edzőmérkőzéssel megkezdte a felkészülési meccsek sorozatát a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata. György László tanítványai a győztes találkozó után Viborgba utaztak, ahol több gyakorlómérkőzést is játszanak. 

Első edzőmérkőzésén, a Vasas elleni hazai találkozón 31-24-re győzött a dunaújvárosi női kézilabdacsapat, amely ezután Viborgban folytatta a bajnoki felkészülést.


Klujber Katrin (pirosban) a junior válogatottbeli szerepelése miatt nem tud részt venni a felkészülésben
MTI Fotó: Kovács Anikó

A Kohász némileg foghíjas csapattal játssza majd dániai edzőmérkőzéseit, hiszen Szalai Babett és Kovács Anna a közelmúltban sérülést szenvedett – az ő rehabilitációjuk jelenleg is folyik –, Klujber Katrin pedig a junior válogatottban szerepel, míg Cifra Anita szintén egészségügyi probléma miatt nem tud bekapcsolódni a felkészülés ezen szakaszába. A viborgi programban a tíz edzés mellett két gyakorlómérkőzés is szerepel: egy a Randers, egy pedig a házigazda Viborg ellen.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.