2019. július 19., péntek
Emília

Egyéb Dunaújváros

Folytatódik a felkészülés

A Vasas elleni, Dunaújvárosban rendezett edzőmérkőzéssel megkezdte a felkészülési meccsek sorozatát a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata. György László tanítványai a győztes találkozó után Viborgba utaztak, ahol több gyakorlómérkőzést is játszanak. 

Első edzőmérkőzésén, a Vasas elleni hazai találkozón 31-24-re győzött a dunaújvárosi női kézilabdacsapat, amely ezután Viborgban folytatta a bajnoki felkészülést.


Klujber Katrin (pirosban) a junior válogatottbeli szerepelése miatt nem tud részt venni a felkészülésben
MTI Fotó: Kovács Anikó

A Kohász némileg foghíjas csapattal játssza majd dániai edzőmérkőzéseit, hiszen Szalai Babett és Kovács Anna a közelmúltban sérülést szenvedett – az ő rehabilitációjuk jelenleg is folyik –, Klujber Katrin pedig a junior válogatottban szerepel, míg Cifra Anita szintén egészségügyi probléma miatt nem tud bekapcsolódni a felkészülés ezen szakaszába. A viborgi programban a tíz edzés mellett két gyakorlómérkőzés is szerepel: egy a Randers, egy pedig a házigazda Viborg ellen.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.