EUR: 325,48 Ft
CHF: 294,18 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Győr

Győr ezt is megcsinálta!

Véget ért a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál, amelyre már régóta teljes gőzzel készült a város. Egy héten keresztül 50 ország közel 2500 sportolója mérkőzött meg, értük 1100 sportszakember dolgozott.

Hihetetlen sport- és emberi teljesítmények, barátságok és szakmai kapcsolatok megszületésének lehetett szemtanúja a város. Mindenki részesülhetett az olimpiai eszméből, és átélhette a sport legvarázslatosabb pillanatait: láttunk rengeteg mosolyt, könnyeket, és Hugoot sem felejtjük el. Mert Győr ezt is megcsinálta, minden idők legjobb EYOF-ját rendezte meg. Köszönet érte mindenkinek!

Ünnepélyes keretek között aludt ki Győrben az EYOF lángja
/Fotó: EYOF Győr 2017 – Mészáros Mátyás

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.