EUR: 312,89 Ft
CHF: 275,82 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Belföld

Hackertámadás érhette Orbán Viktor Facebook-oldalát?

A Ripost figyelt fel a furcsa, egyelőre értelmezhetetlen posztra a miniszterelnök oldalán, ugyanis a megosztott képnek az ég világon semmi értelme.

Egyik pillanatról a másikra megjelent egy piros tűzoltóautót ábrázoló fotó Orbán Viktor közösségi oldalán, amihez még csak leírást, megjegyzést sem csatoltak. A kommentelők összeesküvést sejtenek a poszt mögött, ráadásul már Putyint és Merkelt is emlegetik a fotó alatt található hozzászólásokban. Ha valóban hackertámadás történt, azzal sem vagyunk előrébb, ugyanis nem egyértelmű, hogy mit akartak ezzel üzenni. Ha a bejegyzést törölnék, itt megtekinthető a megosztott fotó.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ma temetik Koós Jánost

  Ma temetik Koós Jánost

  Ma délután a család, a kollégák és a rajongók végső búcsút vehetnek a március 2-án elhunyt Koós Jánostól.

 • Pécsi lett Európa fája!

  Pécsi lett Európa fája!

  A tavalyi év magyarországi fája versenyen győztes pécsi havihegyi mandulafa lett a 2019-es év európai fája – tudatta brüsszeli közleményében a verseny szervezéséért felelős cseh Ökotárs Alapítvány nevű szervezet kedden.

 • Szemetet szed az ország

  Szemetet szed az ország

  Idén is elstartolt a TeSzedd! – közel 240 ezer önkéntessel –, az elmúlt évek legsikeresebb környezetvédelmi akciója. A március 18-tól 24-ig tartó országos szemétszedés első fővárosi állomása a Bikás park és környéke volt.