EUR: 313,17 Ft
CHF: 276,60 Ft
2019. március 21., csütörtök
Benedek

Extra

Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

Bár szakított kedvesével, Eszterrel, szó sincs róla, hogy újraegyesítené családját Sarka Kata és Hajdú Péter, sőt ha megegyeznek, végre a válás végére is pontot tehetnek. A producer gyermekei is hozzászoktak már az új helyzethez, és édesapjuk előtt nem hozzák szóba édesanyjuk és új párja kapcsolatát.

Fotó: Csudai Sándor

Pár napja a Story Facebook-oldalán robbant a hír, hogy véget ért a románc Hajdú Péter és ifjú párja, Eszter között. A showman a Lokálnak elmondta, hogy a szétválásuk ellenére továbbra is szuper csajnak tartja és nagyon kedveli Esztert, de várja, hogy végre betoppanjon életébe az igazi.


– Nem viselt meg ez a mostani szakítás, mindkettőnknek így volt jobb, de egyelőre egyedül vagyok, és ez most jó így. Persze ha betoppan az életembe a nagy ő, nem fogok elmenekülni a helyzet elől – bizakodik a műsorvezető, aki lapunknak azt is elárulta, hogy már újfent szingliként sem fordul meg a fejében, hogy újraegyesítse a széthullott családját.

– Abszolút nincs napirenden, hogy mi Katával újra együtt leszünk, és bár a gyermekeink örökre összekötnek minket, mára külön életet élünk, és egyáltalán nem foglalkozom az övével – jelentette ki határozottan a tévés, akinek gyerekei, a hétéves Dávidka és a nyolcéves Noncsi nem meséltek az álomnyaralásról édesapjuknak, ahová Kata milliárdos párjával mentek.


A Story ugyanis úgy értesült, hogy Sarka Kata párja, B. István magángéppel Floridába repítette szerelmét, a gyerekeket, sőt még Kata szüleit is, hogy egy tengerentúli luxushotelben nyaralhassanak egy hétig.

– Annyit tudok, hogy a gyerekeim elmentek tíz napra Katával és a szüleivel nyaralni, de a többi részlet nem érdekel. A gyerekeim nagyon okosak, nem pletykálnak, de én sem kérdezem és faggatom őket, és nem is követem az édesanyjuk dolgait. Csak egyetlen dologra koncentrálok: ha velem vannak, jól érezzék magukat – fejtette ki Hajdú, aki az is elárulta, miért halogatják még mindig a válást.

– Egyrészt nem gondolom, hogy a papír a legfontosabb egy válásnál, hiszen egyéb más tekintetben elváltunk egymástól Katával. Másrészt pedig arra törekszem, hogy mindenben meg tudjunk állapodni, és ha mindez megtörtént, akkor majd elválunk – mondta a showman.

Sarka Kata
Fotó: Mészáros Diána

 

Korábbi cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Érzéki Charlotte – Fotók!

    Érzéki Charlotte – Fotók!

    Egyre népszerűbb a 25 éves amerikai szépség,  Charlotte McKinney. A fiatal színésznőt a magyar nézők a Baywatch legújabb változatában láthatták, ahol rabul ejtette a férfiak szívét.

  • Isten veled, Koós János!

    Isten veled, Koós János!

    Tegnap délután több százan kísérték utolsó útjára a március 2-án elhunyt Koós Jánost. A család, barátok, kollégák és rajongók könnyeik mellett mosollyal emlékeztek a táncdalénekesre, akit két jó barátja, Hofi Géza és Bajor Imre közelében helyeztek végső nyugalomra.