EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 20., vasárnap
Vendel

Extra

Vége Hajdúék szerelmének

Szakított Hajdú Péter és fiatal kedvese, Eszter. A hírt mindketten megerősítették a Lokálnak, de azt cáfolják, hogy egy harmadik fél miatt ment volna tönkre a kapcsolatuk. 

– Valóban igaz, hogy szakítottunk – mondta nyugodt hangon a Lokálnak Eszter. – Megbeszéltük Petivel, hogy nem fog működni ez a kapcsolat, de ennél részletesebben nem szeretnék erről beszélni. Az biztos, hogy békességben váltunk el, nem harmadik személy miatt. Azt is szeretném, ha jóban maradnánk. Őszintén szólva… én nagyon örülök annak, hogy így zártuk le, és korrektül ért véget – mondta a Lokálnak Eszter. Tegnap a Story Facebook-oldalára került ki a hír, hogy a magazin információi szerint a szakításra azután került sor, hogy Hajdú volt párját a Szigeten egy másik férfi oldalán látták szórakozni. Eszter erre csak annyit reagált, hogy több ismerősével is láthatták szórakozni. Természetesen kerestük Hajdú Pétert is, aki Eszter védelmére kelt.


– Igen, tényleg szakítottunk, de az nem igaz, amit egyesek írtak, hogy egy másik férfi miatt lenne. Esztert továbbra is kedvelem, és jóban vagyunk – mondta szűkszavúan. Már korábban is felmerült, hogy nincs minden rendben a műsorvezető és fiatal kedvese között, de folyamatosan cáfolták az ezzel kapcsolatos pletykákat. Hajdú Péter és Eszter hónapokkal ezelőtt, márciusban a Fonogram-gálán jelent meg először a nyilvánosság előtt. A 28 éves lány akkor azt mondta a Lokálnak, nem zavarja, hogy gyakran Sarka Katához hasonlítják, valamint beszélt arról is, hogy hosszú távra tervezik közös jövőjüket a műsorvezetővel, míg Hajdú azt mondta, hogy végre késznek érezte magát egy kapcsolatra azután, hogy véget ért a házasságuk Sarka Katával.

– Eszter szépsége, intellektusa és humora vett le a lábamról. A szakítást követő három-négy hónapban egyáltalán nem voltam alkalmas semmilyen kapcsolatra, csak több mint fél év után. Ahogy jött vissza az erőm, egyre inkább éreztem, hogy már kész vagyok egy új szerelemre, és sikerült elengedni a múltat – mondta akkor.
Eszter később arról is beszélt a Lokálnak, hogy nem aggódik amiatt, hogy párja hivatalosan még nem vált el.
– Nem érint rosszul ez az egész. Egyrészt úgy gondolom, hogy erőszakkal nem szeretnék kikényszeríteni semmit, másrészt szerintem ez az ő dolguk. Úgy gondolom, érzelmi szempontból már elváltak, és nekem csak ez számít. Idő kérdése, hogy mikor rendezik a dolgot, de ez semmilyen hatással nincs a kapcsolatunkra – magyarázta Eszter, aki akkor még nem – és valószínűleg később sem – találkozott exe gyerekeivel.


– Ez az időszak sohasem könnyű egy gyereknek, a válás elég nagy sokkot okoz, ezért nem erőltetünk semmit. Majd ha ők is úgy gondolják, akkor megtörténik a nagy bemutatkozás. Petivel nagyon jól megvagyunk, nyugi van körülöttünk. Ahogy egyre több időt töltünk együtt, úgy mélyül el a kapcsolatunk. Persze van olyan helyzet, amely számomra szokatlan, például az, hogy mennyire kíváncsiak az életére, de ezt ő nagyon jól kezeli. És az is furcsa, hogy ismeretlen nők írnak neki, de emiatt nem féltékenykedem. Meg szokta mutatni ezeket az üzeneteket, és inkább jól szórakozom rajtuk, semmint hogy felhúzzam magam. Teljesen megbízom Petiben – tette hozzá akkor a fiatal lány. A pár az elmúlt hónapokban nem osztott meg sok közös fotót a közösségi oldalon, Eszter áprilisban posztolt utoljára közös képet, de egy hónapja még együtt jelentek meg a Balaton Soundon, és akkor még arról beszéltek, hogy boldogok együtt.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek