2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Extra

Hatalmas bulival indult a Sziget – Fotók!

Fergeteges show-val és a szupersztár P!nkkel indult a 25. Sziget Fesztivál mínusz egyedik napja. Jennifer Aniston férje, Justin Theroux színész is kilátogatott az énekesnő koncertjére. A fesztiválon Somló Tamásról is megemlékeztek pályatársai, barátai egy hatalmas örömzenéléssel.

P!nk elképesztően közvetlen volt, még a rajongók közé is lement, hogy autogramot osztogasson, sőt a kabátját is bedobta a tomboló tömegbe. A show megkoronázásaként pedig bukfencezve szállt el a közönség fölött, akik őrjöngve fogadták a szokatlan mutatványt.


A koncertet Justin Theroux, Jennifer Aniston férje a tömegből nézte, a közösségi oldalra feltöltött minivideója alapján ugyanis egy kisebb baráti társasággal érkezett fesztiválra. A hatalmas buli után a Magic Mirror sátorban Somló Tamás-emlékkoncerten vehettek részt az érdeklődők, ahol a zenész életművének legmeghatározóbb dalait játszották. Fellépett a tavaly elhunyt zenész négy gyermeke, Dávid, Dani, Pali, valamint Somló kislánya, a 16 éves Lily is. A zenész özvegye, kislányának édesanyja, Gyöngyvér pedig a színpad mellől figyelte az előadást.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.