2018. január 17., szerda
Antal, Antónia

Extra

Hatalmas bulival indult a Sziget – Fotók!

Fergeteges show-val és a szupersztár P!nkkel indult a 25. Sziget Fesztivál mínusz egyedik napja. Jennifer Aniston férje, Justin Theroux színész is kilátogatott az énekesnő koncertjére. A fesztiválon Somló Tamásról is megemlékeztek pályatársai, barátai egy hatalmas örömzenéléssel.

P!nk elképesztően közvetlen volt, még a rajongók közé is lement, hogy autogramot osztogasson, sőt a kabátját is bedobta a tomboló tömegbe. A show megkoronázásaként pedig bukfencezve szállt el a közönség fölött, akik őrjöngve fogadták a szokatlan mutatványt.


A koncertet Justin Theroux, Jennifer Aniston férje a tömegből nézte, a közösségi oldalra feltöltött minivideója alapján ugyanis egy kisebb baráti társasággal érkezett fesztiválra. A hatalmas buli után a Magic Mirror sátorban Somló Tamás-emlékkoncerten vehettek részt az érdeklődők, ahol a zenész életművének legmeghatározóbb dalait játszották. Fellépett a tavaly elhunyt zenész négy gyermeke, Dávid, Dani, Pali, valamint Somló kislánya, a 16 éves Lily is. A zenész özvegye, kislányának édesanyja, Gyöngyvér pedig a színpad mellől figyelte az előadást.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Ónodi Eszter alkalmatlannak érzi magát az anyaságra

    Ónodi Eszter alkalmatlannak érzi magát az anyaságra

    Ónódi Eszter a Viasat3 Lakástalkshow című műsorában beszélt fiával való kapcsolatáról. A színésznőnek vegyes érzelmei vannak az anyasággal kapcsolatban, egyrészt nagyon büszke gyermekére, másrészt sokszor azt érzi, hogy nem tudja helyén kezelni a nevelés során felmerülő problémákat.

  • Tovább tart a lakásbumm

    Tovább tart a lakásbumm

    Év végi hajrával zárt a magyar építőipar. A termelés 30,7 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit novemberben.