2018. március 21., szerda
Benedek

Extra

Hatalmas bulival indult a Sziget – Fotók!

Fergeteges show-val és a szupersztár P!nkkel indult a 25. Sziget Fesztivál mínusz egyedik napja. Jennifer Aniston férje, Justin Theroux színész is kilátogatott az énekesnő koncertjére. A fesztiválon Somló Tamásról is megemlékeztek pályatársai, barátai egy hatalmas örömzenéléssel.

P!nk elképesztően közvetlen volt, még a rajongók közé is lement, hogy autogramot osztogasson, sőt a kabátját is bedobta a tomboló tömegbe. A show megkoronázásaként pedig bukfencezve szállt el a közönség fölött, akik őrjöngve fogadták a szokatlan mutatványt.


A koncertet Justin Theroux, Jennifer Aniston férje a tömegből nézte, a közösségi oldalra feltöltött minivideója alapján ugyanis egy kisebb baráti társasággal érkezett fesztiválra. A hatalmas buli után a Magic Mirror sátorban Somló Tamás-emlékkoncerten vehettek részt az érdeklődők, ahol a zenész életművének legmeghatározóbb dalait játszották. Fellépett a tavaly elhunyt zenész négy gyermeke, Dávid, Dani, Pali, valamint Somló kislánya, a 16 éves Lily is. A zenész özvegye, kislányának édesanyja, Gyöngyvér pedig a színpad mellől figyelte az előadást.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Kamu képekkel fenyegeti az Iszlám Állam Meghan Markle-t

    Kamu képekkel fenyegeti az Iszlám Állam Meghan Markle-t

    Hamarosan elérkezik a nagy nap, amikor Harry herceg feleségül veszi Meghan Markle-t. Felhőtlen boldogságukba csupán egy dolog rondít bele: a leendő aráról készült kamu pucér képek, melyeket egy az Iszlám Államhoz (IS) köthető portál tett közzé az interneten.

  • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

    Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

    Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.