EUR: 309,62 Ft
CHF: 267,29 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Extra

Hatalmas bulival indult a Sziget – Fotók!

Fergeteges show-val és a szupersztár P!nkkel indult a 25. Sziget Fesztivál mínusz egyedik napja. Jennifer Aniston férje, Justin Theroux színész is kilátogatott az énekesnő koncertjére. A fesztiválon Somló Tamásról is megemlékeztek pályatársai, barátai egy hatalmas örömzenéléssel.

P!nk elképesztően közvetlen volt, még a rajongók közé is lement, hogy autogramot osztogasson, sőt a kabátját is bedobta a tomboló tömegbe. A show megkoronázásaként pedig bukfencezve szállt el a közönség fölött, akik őrjöngve fogadták a szokatlan mutatványt.

A koncertet Justin Theroux, Jennifer Aniston férje a tömegből nézte, a közösségi oldalra feltöltött minivideója alapján ugyanis egy kisebb baráti társasággal érkezett fesztiválra. A hatalmas buli után a Magic Mirror sátorban Somló Tamás-emlékkoncerten vehettek részt az érdeklődők, ahol a zenész életművének legmeghatározóbb dalait játszották. Fellépett a tavaly elhunyt zenész négy gyermeke, Dávid, Dani, Pali, valamint Somló kislánya, a 16 éves Lily is. A zenész özvegye, kislányának édesanyja, Gyöngyvér pedig a színpad mellől figyelte az előadást.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  A gyerekek születése óta nem aludt egy ágyban a feleségével Pápai Joci. Bár a kicsik hamarosan kinövik az anyukájukkal való együtt alvást, az énekes még nem tudja, vajon meg tudja-e szokni majd, hogy Anita mellett tölti az éjszakákat.

 • Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Magabiztosságának titkáról vallott Iszak Eszti, aki meglepő módon a legszexibb női ruhadarab segítségével tudta leküzdeni a lámpaláz okozta feszültséget.

 • Élőben a Sztárban sztárról: Csézy távozott

  Élőben a Sztárban sztárról: Csézy távozott

  A vasárnapi Sztárban sztár adását a Lokál percről percre közveítette, betekintést engedve a kulisszák mögé. Stohl Andrásról kiderült, hogy nem csak a szíve szőrös, Berkes Olivér mindenkit levett a lábáról és Claudia pedig örökbe fogadná Kollányi Zsuzsit Justin Bieberként.