EUR: 318,19 Ft
CHF: 280,81 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Extra

Hugh Jackman felesége igazi kutyabolond

Hugh Jackman felesége, Deborra-Lee és lányuk, Ava hajnalban kelnek, hogy a család két kedvencét, Dalit és Allegrát megsétáltassák az óriási New York-i forgalom előtt. Hugh Jackman szőrös kedvencei mindig a legjobb ellátást kapják gazdáiktól.

A nagy melegben nem viszik le őket, inkább csak este és hajnalban, amikor hűvösebb az idő, ráadásul a színész télen apró csizmákat is húz kedvencei tappancsára, hogy a hideg és az útra szórt só miatt ne sérüljenek. A család remekül bánik kedvenceivel, ám sajnos sokan nem becsülik eléggé az állatok odaadását és szeretetét.


A hajnali séta kedvéért egyébként Ava láthatóan nem öltözött ki túlságosan, Hello Kittys mamuszban vágott neki az útnak, ráadásul sárga kezeslábasa is inkább pizsamának tűnik, mint jól átgondolt szettnek /Fotó: Profimedia, Splash

A Lokál ezért mindent megtesz, hogy börtönbe kerüljenek az állatkínzók. Elindítottuk az ezzel kapcsolatos kezdeményezést a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkon. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre.

Kapcsolódó Cikkek