EUR: 325,92 Ft
CHF: 294,08 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Életmód

Így gyúrta ki magát Kocsis Tibor

Mintha kicserélték volna Kocsis Tibort. A népszerű énekes az utóbbi egy év alatt több mint tízkilónyi izmot szedett magára személyi edzőjének köszönhetően. Tibó mára számos gyakorlatot elsajátított, amelyeket szívesen mutatott meg a Lokál olvasóinak. Elmondása szerint a rendszeres mozgás mellett az étrendjét szintén fontos volt átalakítania: kedvenc édességeit csak mértékkel fogyaszthatja, helyüket a brokkoli és a kelbimbó vette át. Szüksége is van Tibornak az energiára, hiszen a nyár folyamán országszerte várják a fellépésesek, továbbá a nevével fémjelzett zenei estekkel is járja az országot.

 

Súlyzónként 50 darab karizomgyakorlat


 

A súlyzós edzéseknek köszönhetően mind karban, mind mellben igencsak megerősödött Tibor Fotó: Mészáros Diána

Az átlag másfél órás edzéstervének jelentős részében a felsőtestének formálására fókuszált – Fotó: Mészáros Diána

A gyakorlat padon is végezhető Fotó: Mészáros Diána

 

50 darab lábemelés

Fotó: Mészáros Diána

 

50–100 darab húzás 

Hasfalának feszesítésére az edzőpadot választotta Tibor, amely nem csak kockásítja a hasát, de kevés energiabefektetéssel tud kockás hasfalat varázsolni magának Fotó: Mészáros Diána

 

 

A gyakorlatokat 10-es, 20-as egységekben végezzük, minimum 20 percig

Tibor nemrégiben vette bele a TRX gyakorlatokat is az edzéstervébe. Elmondása szerint rendkívül nehéz elkezdeni a saját súlyos edzést, de ha megszokja az ember teste, akkor rendkívül sokat javíthat az állóképességén – Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

 • Tudta? A hiperaktivitás az esetek 30-40 százalékában felnőttkorban is megmarad

  Tudta? A hiperaktivitás az esetek 30-40 százalékában felnőttkorban is megmarad

  A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarról (ADHD) általában azt gondolják, hogy csak gyerekeket érint, pedig a betegek 30-40 százalékánál ez a felnőttkorban is kimutatható – mondta Réthelyi János, a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikájának igazgatója kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

 • Az egykori kulcsos gyerekek viszik a cégvilágot

  Az egykori kulcsos gyerekek viszik a cégvilágot

  Generációs alapon vizsgálta meg a magyar lakosság vállalkozási kedvét az Opten céginformációs szolgáltató és a generációs szemléletű fluktuáció menedzsmenttel, piackutatással és marketingtanácsadással foglalkozó Emocionális Marketing Kft.

 • Egyre több embert kínoz a parlagfű

  Egyre több embert kínoz a parlagfű

  Tavalyhoz képest 20-30 ezerrel nőt a parlagfűre allergiások száma és a gyomnövény virágzási időszakának még koránt sincs vége – mondta Nékám Kristóf allergológus hétfőn az M1 aktuális csatornán.