EUR: 326,55 Ft
CHF: 289,77 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

Imádtuk őket a vizes vb-n

Az utóbbi két hétben az egész ország árgus szemekkel figyelte a hazánkban megrendezett 2017-es úszó-világbajnokságot, ahol igen szépen szerepeltek a magyarok. Szerencsére az is elmondható, hogy a hazai férfi sportolók nemcsak tehetségesek, de sármosak is.

Milák Kristóf


A 17 éves junior-világrekorder a szaksajtó szerint a következő évek nagy sztárja lehet, nem mellesleg a tinilányok is megvesznek a helyes úszóért. Kristóf ráadásul óriási küzdő, tavalyi szívproblémái ellenére eszébe sem jutott, hogy abbahagyja.

/Fotó: Cser Dániel

 

Kozma Dominik

Az Európa-bajnok úszó a 4×100-as gyorsváltónak köszönhetően szerzett bronzérmet. Ebben a profi felkészülés mellett daliás alkata is sokat segített. Ráadásul imádjuk közvetlen stílusát, és mint egyik nyilatkozatából megtudtuk: „Itt csak az marad talpon, akinek van a gatyájában valami… bebizonyítottuk, hogy nálunk kevés embernek van itt most nagyobb.”

Kozma Dominik 
MTI Fotó: Kovács Tamás

 

Nagy Viktor

A 33 éves, két méter magas válogatott vízilabdakapusnak számtalan rajongója van a gyengébbik nem körében. A férfias megjelenésű sportoló nemrég azt nyilatkozta, hogy a döntő után, ahol a magyar csapat ezüstérmet szerzett, nem alszik jól. Pedig egyáltalán nem kell csalódottnak éreznie magát, mert keményen küzdött a sikerért.

 


Nagy Viktor 
MTI Fotó: Czagány Balázs

Kapcsolódó Cikkek

 • Fél szemére megvakult Mel B

  Fél szemére megvakult Mel B

  Kórházba szállították Mel B-t, miután váratlanul megvakult a jobb szemére. A Spice Girls tagja állítólag sokkos állapotba került, azt sikoltozta, hogy nem lát semmit.

 • Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Rátamadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa nevű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp a rajongóival fotózkodott mikor egy férfi páros lábbal nekivágodott és hátba rúgta.

 • Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Sári Évit a szakítás óta még több férfi rajongja körül, amit ő nagyon élvez, de nem szeretne azonnal új kapcsolatba kezdeni. Jelenleg nagyon élvezi a szingli életet és remek formában is van, amit a Femcafé Inspiráló Nők gáláján meg is mutatott különleges, csillogós szettjében.

 • Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Gönczi Gáborra észrevétlenül kúszott fel néhány kiló plusz. Mielőtt azonban elérte volna a bűvös százast, felesége, Ildi megálljt parancsolt, és Gábor kevesebb mint 7 hét alatt nyolc kilót fogyott.