EUR: 325,53 Ft
CHF: 280,09 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Egyéb Sopron

Ismét kosár Eb!

Egy évvel ezelőtt Franciaország sikerével ért véget az U18-as női kosárlabda Európa-bajnokság Sopronban. A leghűségesebb város kiválóra vizsgázott a rendezés terén, így idén ismét a Novomatic Aréna ad otthont a 18 év alatti korosztály kontinensviadalának.


Augusztus 13-ig 16 nemzet – közte a friss világbajnoki 9. helyezett magyar válogatott – száll harcba Európa trónjáért. Az egykori soproni ikon, Balogh Judit vezette nemzeti csapatban sok tehetséges fiatal szerepel, közte a Soproni Darazsak Akadémia két saját nevelésű játékosa, Czukor Dalma és Varga Kamilla. Ezért is érdemes kilátogatni az évről évre egyre modernebb, a folyamatos fejlesztések révén minőségi szórakozást nyújtó csarnokba, és élvezni a kosárlabdasport örömeit. A belépés ingyenes, a szervezők minden sportbarátot szeretettel várnak!

Kapcsolódó Cikkek

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.

 • Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Az Ózd-Budapest irányába közlekedőket érintő hír: Tar és Mátraverebély között teljes útzáras terelést vezetnek be július 21-22 között a vadátjáró beemelési munkái miatt.