2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb Sopron

Ismét kosár Eb!

Egy évvel ezelőtt Franciaország sikerével ért véget az U18-as női kosárlabda Európa-bajnokság Sopronban. A leghűségesebb város kiválóra vizsgázott a rendezés terén, így idén ismét a Novomatic Aréna ad otthont a 18 év alatti korosztály kontinensviadalának.


Augusztus 13-ig 16 nemzet – közte a friss világbajnoki 9. helyezett magyar válogatott – száll harcba Európa trónjáért. Az egykori soproni ikon, Balogh Judit vezette nemzeti csapatban sok tehetséges fiatal szerepel, közte a Soproni Darazsak Akadémia két saját nevelésű játékosa, Czukor Dalma és Varga Kamilla. Ezért is érdemes kilátogatni az évről évre egyre modernebb, a folyamatos fejlesztések révén minőségi szórakozást nyújtó csarnokba, és élvezni a kosárlabdasport örömeit. A belépés ingyenes, a szervezők minden sportbarátot szeretettel várnak!


Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.