2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Egyéb Érd

Japán és vad

Kércz Tibor természetfotói láthatók a Magyar Földrajzi Múzeumban Japán téli vadvilága címmel. A fotós, aki a Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesülete és a Biatorbágyi Fotóklub Egyesület tagja, Honsú és Hokkaidó szigetén fotózott vadon élő állatokat.

Ezek a képek tekinthetők meg szeptember 5-ig, hétfő kivételével naponta 10–18 óráig. Az időszaki kiállításra a belépés díjtalan!

Érd Magyar Földrajzi múzeum kiallítás (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.

 • Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Július utolsó hétvégéjén a Minősített Európai Fesztivál címmel kitüntetett, nemzetközivé nőtt Középkori Forgatagon ismét benépesül a vár és a szomszédságában található hatalmas aréna, a Lovagi Tornák Tere.