2018. január 17., szerda
Antal, Antónia

Belföld

Jó hír! Megvan a villamosról lerugdosott kutya

Hiába küzdött kedvencéért Dóri, nem tudta megakadályozni, hogy egy fiatal lerugdossa Zoit az 1-es villamosról. Két nappal később megtalálta a kutyusát.

A lány augusztus 9-én posztolta ki a borzalmas hírt közösségi oldalára.


„”Felajánlok 1 Millió forint összeget annak, aki olyan érdemi információval szolgál és elvezet a kutyához,annak is jár a jutalom, aki a kutyát visszaadja Dórinak. ”
(Egy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren jelenlévő földi kiszolgáló szervezet tette a felajánlást)

TE akinél a kutyám van..csak kösd ki valahova és hívjál fel..azonnal indulok érte..és úgy nem lesz következménye.. Eltűnt!
Keresem a kiskutyámat..10 perce rúgták le az 1es villamosról a népligetnél….az egyik egyén lehet elvitte magával mivel a kutyán szájkosár,nyakörv,hám és póráz volt..így védekezni se tudott..a másik három féreg velem maradt fent a villamoson..leszállni nemtudtak..csak az akit a kutyám után rugtam..ha nem vitte el magával a környéken bárhol lehet..nem túl barátságos..most meg aztán pláne nem..hiába siettem vissza a népligethez nincs ott..nem látta senki 🙁 🙁 🙁
Ha valakinek eladásra akarnak kínálni egy ilyen kutyit hívjon..ha kell vissza is vásárolom” – számolt be a szörnyű hírről Dóri.


Azonnal rengetegen jelentkeztek, hogy segítenek megtalálni Zoit, akit kegyetlenül elszakítottak szerető gazdájától.

A kétségbe esett lány még egy videót is készített, hogy minél több emberhez eljusson, szeretné visszakapni kedvencét.

Péntek hajnalban meg lett a keresés eredménye, megtalálták Zoit.

Dóri örömmel újságolta a hírt, hogy valaki felhívta telefonon és a négylábú már otthon van vele.

További cikkek:

A Lokál az állatkínzás ellen

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

Kapcsolódó Cikkek

  • Mintegy kétmilliárd forinttal támogatják a felsőoktatást

    Mintegy kétmilliárd forinttal támogatják a felsőoktatást

    Bevezetik az országos felsőoktatási kompetenciamérést és bővül a digitális tankönyvtár is az Oktatási Hivatal (OH) kiemelt programjának köszönhetően, amely mintegy kétmilliárd forintos uniós támogatásból 2019 szeptemberéig valósulhat meg – közölte a hivatal szerdán az MTI-vel.

  • Hatalmasat nőtt a házasságkötések száma

    Hatalmasat nőtt a házasságkötések száma

    Hét év alatt csaknem a másfélszeresére, 35 500-ról 51 800-ra nőtt a házasságkötések évenkénti száma Magyarországon. Ennyi idő alatt ilyen mértékű emelkedés utoljára a második világháború utáni években, 1945 és 1950 között történt, amikor a világégés alatt elmaradó esküvőket pótolták be a párok – írta a Magyar Nemzet szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) friss tanulmánya alapján.