EUR: 311,58 Ft
CHF: 266,01 Ft
2018. március 21., szerda
Benedek

Egyéb Szolnok

Kerékpárosverseny, ahol a cél nem a gyorsaság

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata augusztus 23-án kerékpáros ügyességi vetélkedőt szervez felső tagozatos és középiskolás diákok részére „Nyár végi teker(g)ő” címmel az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ Nonprofit Kft., a Tourinform Szolnok Iroda és a Szolnoki Rendőrkapitányság közreműködésével.

A rendezvény célja a város kerékpárút-hálózata és a szolnoki kerékpáros turizmus népszerűsítése mellett a diákok tudásának bővítése a szolnoki fejlesztésekhez, a megyeszékhelyhez kötődő tudnivalókkal, város- és sporttörténeti kérdésekkel kapcsolatosan, melyet játékos-vetélkedős formában kívánnak megvalósítani a szervezők.


Éppen ezért a „Nyár végi teker(g)ő” nem egy gyorsasági verseny, nem az a cél, hogy a résztvevők minél hamarabb teljesítsék a távot, tehát nem az idővel futnak versenyt, eredményüket az egyes megállókban nyújtott teljesítményük határozza meg, miközben önfeledten, magukat jól érezve tölthetnek el egy vidám délutánt.

A rendezvényen hat állomáson (Tiszai hajósok tere – Vízilabdaaréna – Turisztikai és Szabadidő Központ – Sportcentrum Játéktér – Rózsakert – Városháza) mérhetik össze szellemi és gyakorlati tudásukat a résztvevők. Azok a fiatalok, akik a legtöbb pontot gyűjtik össze, az értékes nyeremények mellett akár egy új kerékpárral is gazdagabbak lehetnek.

Regisztrációs határidő: 2017. augusztus 20-ig a marketing@ph.szolnok.hu e-mail-címen név, életkor és szülők elérhetőségének megadásával vagy személyesen a Tourinform Szolnok Irodában. A regisztrációt követően a szervezők részletes tájékoztatást küldenek a további tudnivalókkal kapcsolatosan.

Kapcsolódó Cikkek