EUR: 325,41 Ft
CHF: 293,58 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Érd

Kérjünk online időpontot!

Megkönnyíthetjük a magunk és az orvosok dolgát is, ha nem személyesen vagy telefonon foglalunk időpontot a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény valamely szakrendelésére, hiszen ezt online is megtehetjük.

A folyamat egyszerű: csak egy e-mailt kell küldeni az [email protected] címre, benne a beteg nevével, születési dátumával és taj-számával.

/Fotó: Bognár Nándor

Bele kell írni, hogy milyen rendelésre szeretné az időpontot, (esetleg az orvos nevét), ultrahang esetén pedig azt, hogy milyen ultrahangról van szó (hasi, nyaki ér, pajzsmirigy, mélyvénás stb.). Levelünkre válasz-e-mailt kapunk egy időponttal, amit lehetőségünk van elfogadni, vagy másikat kérni, ha a kapott előjegyzés nem megfelelő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.