EUR: 323,07 Ft
CHF: 276,77 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Sport

Kétszeres címvédő a Real Madrid

A Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid nyerte az európai Szuperkupát, miután kedden 2-1-re legyőzte az Európa Liga-címvédő Manchester Unitedet Szkopjéban. Ezzel a sikerrel a királyi gárda negyedszer hódította el a serleget és egymást követő két évben nyerte meg a BL-t és a Szuperkupát is.

– Győzelmünknek két záloga volt. Az egyik, hogy kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, a másik, hogy a legjobb pillanatban használtuk ki lehetőségeinket. Olyan játékosaink vannak, akik mindig győzni és fejlődni akarnak – mondta a lefújás után Zinédine Zidane, a Real vezetőedzője.


Az érmek átadása után José Mourinho megmutatta emberi oldalát, a másodiknak járó érmet odaadta egy Manchester United-szurkolónak. Nem ez az első eset, hogy a portugál szakember örömet szerez egy rajongónak: 2006-ban, miután a Chelsea-vel megnyerte a Premier League-et, az aranyérmét adta egy szurkolónak, illetve 2015-ben a Community Shield-ezüstérmet ajándékozta el. – Néha akkor sem tartom meg az érmet, amikor nyerek, képzeljék mi van, ha veszítek – nyilatkozta.

Kapcsolódó Cikkek