EUR: 309,63 Ft
CHF: 267,42 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Sport

Kétszeres címvédő a Real Madrid

A Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid nyerte az európai Szuperkupát, miután kedden 2-1-re legyőzte az Európa Liga-címvédő Manchester Unitedet Szkopjéban. Ezzel a sikerrel a királyi gárda negyedszer hódította el a serleget és egymást követő két évben nyerte meg a BL-t és a Szuperkupát is.

– Győzelmünknek két záloga volt. Az egyik, hogy kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, a másik, hogy a legjobb pillanatban használtuk ki lehetőségeinket. Olyan játékosaink vannak, akik mindig győzni és fejlődni akarnak – mondta a lefújás után Zinédine Zidane, a Real vezetőedzője.

Az érmek átadása után José Mourinho megmutatta emberi oldalát, a másodiknak járó érmet odaadta egy Manchester United-szurkolónak. Nem ez az első eset, hogy a portugál szakember örömet szerez egy rajongónak: 2006-ban, miután a Chelsea-vel megnyerte a Premier League-et, az aranyérmét adta egy szurkolónak, illetve 2015-ben a Community Shield-ezüstérmet ajándékozta el. – Néha akkor sem tartom meg az érmet, amikor nyerek, képzeljék mi van, ha veszítek – nyilatkozta.

Kapcsolódó Cikkek

  • Mandula egyedülálló anya lesz

    Mandula egyedülálló anya lesz

    Egyedülálló anya lesz Mandula Petra. Legalábbis néhány hónapig, hiszen az egykori kitűnő teniszező férje Floridában edzősködik, és hamarosan visszatér Amerikába, Petra pedig itthon gondoskodik négy gyerekükről.

  • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

    Ünnepeltek az érdi röplabdázók

    Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.