2018. november 16., péntek
Ödön

Egyéb XX.kerület

Kezdődik a jeges szezon

Kisorsolták a múlt héten a jégkorong Erste Liga 2017/18-as szezonja alapszakaszának fordulóit és a Magyar Kupa mérkőzéseit. Az évek óta Pesterzsébeten játszó Ferencváros szeptember 8-án kezdi meg a hosszú menetelést.

Egy Fradi-Újpest minden sportágban parázs hangulatú találkozót ígér
MTI Fotó: Földi Imre

A zöld-fehér egyesület első mérkőzését szeptember 8-án, hazai jégen játssza a Fehérvári Titánok ellen az új szponzor nevét viselő jégkorongligában, míg idegenbe először szeptember 15-én utaznak a fiúk, amikor is Bécsben az Erste Liga újoncával, az osztrák élvonalbeli rutinnal rendelkező Vienna Capitalsszal mérkőznek meg. A klub tájékoztatásából nem maradhatott ki, hogy a Magyar Kupában rögtön derbivel indul a kiírás, szeptember 13-án 18 órától az Újpest látogat a Pesterzsébeti Jégcsarnokba.


– Sikeres kezdést várok. A következő hetekben kétszer is játszunk a Fehérvári Titánokkal, így még többet tudhatunk meg róluk. A bécsiekről egyelőre kevés információnk van, az Újpest pedig nemcsak a kupa, hanem az Erste Liga egyik legerősebb csapata is. A bajnokság nyitánya kemény dió lesz, a derbiről pedig mindenki tudja, hogy mit jelent nekünk. Az első meccsek után kialakulnak majd az erőviszonyok – mondta a vezetőedző, Greg Lindqvist a klub honlapjának.

A bajnokság teljes sorsolását IDE kattintva nézheti meg.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.