2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Extra

Kihagyta a bulit Robbie Williams

Mai koncertje előtt óriási bulival melegített be Robbie Williams bandája, akik a Deák téren lévő óriáskerék kipróbálása után az egyik belvárosi étteremben mulattak. A partin szigorú biztonsági intézkedéseket vezettek be: lefóliázták az étterem ablakait, hogy ne lehessen fotózni, és elvették a személyzet telefonjait is, de mindhiába, ugyanis Robbie nem jelent meg a bulin.

– A megrendelés százhetven főre szólt, és senki nem tudta, hogy Robbie eljön-e, nála ugyanis ezt soha nem lehet tudni. Ezért is kellett lefedni az ablakokat, de végül nem tette tiszteletét a partin – tudta meg a Bors.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  A hihetetlen család 2 című animációs film 180 millió dolláros bevételt hozott első hétvégéjén az észak-amerikai mozikban, és ezzel minden idők rekordját megdöntötte a trükkfilmek kategóriájában.

 • Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi a Séfek Séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel közös építkezésbe és családalapításba kezdenek.

 • Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Victoria és David Beckham cáfolják, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal, lányról kezdtek el pletykálni, miszerint ő a focista szeretője és ezért Victoria már válni akar, most a sajtósa oszlatta el a híreket.