EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Kihagyta a bulit Robbie Williams

Mai koncertje előtt óriási bulival melegített be Robbie Williams bandája, akik a Deák téren lévő óriáskerék kipróbálása után az egyik belvárosi étteremben mulattak. A partin szigorú biztonsági intézkedéseket vezettek be: lefóliázták az étterem ablakait, hogy ne lehessen fotózni, és elvették a személyzet telefonjait is, de mindhiába, ugyanis Robbie nem jelent meg a bulin.

– A megrendelés százhetven főre szólt, és senki nem tudta, hogy Robbie eljön-e, nála ugyanis ezt soha nem lehet tudni. Ezért is kellett lefedni az ablakokat, de végül nem tette tiszteletét a partin – tudta meg a Bors.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.