2019. július 16., kedd
Valter

Belföld

Kínos! Az MSZP-s politikus a repülőn felejtette az államtitkokat is rejthető laptopját

Madridban a repülőgépen felejtette, és csak órák múlva, a nagykövetség segítségével sikerült laptopját visszaszereznie Molnár Zsoltnak, a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnökének – értesült a Magyar Idők.

A lap úgy tudja, a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke még egy áprilisi utazása alkalmával hagyta el a hivatali laptopját.


Molnár a spanyol fővárosba utazott, amikor a terminálban észrevette, hogy gépe – amelyen államtitkok és minősített dokumentumok lehettek – fent maradt a repülőn – írja a Magyar Idők.

A lap információi szerint a politikus a magyar nagykövetség segítségét kérte. A konzulátus közbenjárására végül visszakerült Molnár Zsolthoz a laptop, amely így is hosszú órákon keresztül maradt felügyelet nélkül, így nem tudni, hogy bárki illetéktelen beletekinthetett-e annak tartalmába – olvasható a cikkben.

A Magyar Idők szerette volna megszólaltatni az üggyel kapcsolatban a politikust, ő azonban a szocialisták „fideszes média” elleni bojkottja miatt nem nyilatkozott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szijjártó: Fontos a határvédelem!

    Szijjártó: Fontos a határvédelem!

    A magyar kormány nem a problémát akarja Európába hozni, hanem a segítséget akarja odavinni, ahol a problémák vannak – jelentette ki a Süddeutsche Zetiung című müncheni lapnak adott interjúban Szijjártó Péter külügyminiszter.

  • A magyar kormány soha nem fogja feláldozni egyetlen nemzeti közösségét sem

    A magyar kormány soha nem fogja feláldozni egyetlen nemzeti közösségét sem

    A magyar polgári kormány sohasem fogja feláldozni a nagyhatalmi erőpolitika napi érdekeinek oltárán egyetlen nemzeti közösségét sem, és ilyet más államoktól sem várna el soha – jelentette ki Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn az Ungvárhoz közeli Palágykomoróc magyar kormánytámogatással felújított református templomának ünnepélyes átadásán.