EUR: 303,33 Ft
CHF: 267,25 Ft
2017. augusztus 21., hétfő
Sámuel, Hajna

Külföld

Kisrepülőgép zuhant a Boden-tóba

Egy kisrepülőgép zuhant kedden a dél-németországi Konstanz városa előtt a Boden-tóba – jelentették hírügynökségek.

A Spiegel Online német hírportál a helyi rendőrségre hivatkozva azt közölte, hogy a gépen tartózkodó pilóta és egy utasa életét vesztette.

Egy rendőrségi szóvivő a nap folyamán elmondta: a kisrepülőgép mintegy 200 méterre Mainau szigetétől északkeletre süllyedt a tó vizébe, amely abban a térségben a 60 méteres mélységet is elérheti.

A szóvivő elmondta azt is, hogy a mentési munkálatokat megkezdték. Egyéb részletet nem közölt, így azt sem, hogy hányan lehettek a kisrepülőgép fedélzetén, illetve mi történhetett velük.

A Südkurier című regionális lap értesülése szerint a gép Zürichből Hamburgba tartott, amikor eltűnt a légi irányítás radarjáról.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vérbe borítja Európát a terror

    Vérbe borítja Európát a terror

    Egy magyar nő is megsérült a barcelonai, legalább 14 halálos áldozattal járó terrortámadásban, amelyet az Iszlám Állam vállalt magára. Később újabb merénylet következett a katalóniai Ripollban, ahol a rendőrök öt terroristával végeztek.

  • Robbantásokra készültek a barcelonai terroristák

    Robbantásokra készültek a barcelonai terroristák

    A spanyolországi merényletek elkövetéséért felelős terrorsejt számos pokolgépes merényletet készített elő, 120 butánggázpalackot a rendőrség megtalált egy alcanari házban – jelentette be Josep Lluis Trapero katalán rendőrfőnök vasárnap.