2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb Szekszárd

Kutyákkal fényképezkedtek a rendőrök

Érdekes felkérést kaptak a szekszárdi rendőrök. A megyei főkapitányságtól kért segítséget egy kutyás asztali naptár fotóinak elkészítéséhez a bonyhádi állatmenhely.

A Kíra Völgységi Kutyamentő Egyesület levélben kereste meg a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságot, amelyben rendhagyó kérést fogalmaztak meg.


„Mivel az elmúlt 8 év alatt, amióta egyesületünk létezik, csak jót, segítőkészséget és nagyfokú emberséget tapasztaltunk, akárhányszor segítséget kértünk a rendőrségtől, ezért a következő kéréssel fordulok önökhöz: A rendőrség és az állatvédők közötti jó együttműködést megmutatva/megköszönve szeretnénk egy olyan asztali naptárat létrehozni, ahol a rendőrök együtt láthatók a bonyhádi gyepmesteri telep kutyáival” – írta Filamelláné Kis Melinda, az egyesület vezetője.

A kérésnek eleget téve az egyenruhások meglátogatták a bonyhádi kutyatelepet, majd a menhely munkatársaival a négylábúakat elvitték a bonyhádi Szecska-tóhoz, ahol a kutyákat megsétáltatták, majd egy fotózáson vettek részt a készülő naptárhoz. A rendőrök ajándékkal is készültek, kutyatápot vittek a menhelynek.

A Kíra vezetője megköszönte az együttműködést és elmondta, hogy nagyszerű volt a kirándulás, a kutyák boldogok voltak, hogy a telepen kívüli környezetben sétálhattak.

 

Fotók: police.hu/TMRFK

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.