EUR: 323,88 Ft
CHF: 278,09 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Egyéb Szekszárd

Kutyákkal fényképezkedtek a rendőrök

Érdekes felkérést kaptak a szekszárdi rendőrök. A megyei főkapitányságtól kért segítséget egy kutyás asztali naptár fotóinak elkészítéséhez a bonyhádi állatmenhely.

A Kíra Völgységi Kutyamentő Egyesület levélben kereste meg a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságot, amelyben rendhagyó kérést fogalmaztak meg.


„Mivel az elmúlt 8 év alatt, amióta egyesületünk létezik, csak jót, segítőkészséget és nagyfokú emberséget tapasztaltunk, akárhányszor segítséget kértünk a rendőrségtől, ezért a következő kéréssel fordulok önökhöz: A rendőrség és az állatvédők közötti jó együttműködést megmutatva/megköszönve szeretnénk egy olyan asztali naptárat létrehozni, ahol a rendőrök együtt láthatók a bonyhádi gyepmesteri telep kutyáival” – írta Filamelláné Kis Melinda, az egyesület vezetője.

A kérésnek eleget téve az egyenruhások meglátogatták a bonyhádi kutyatelepet, majd a menhely munkatársaival a négylábúakat elvitték a bonyhádi Szecska-tóhoz, ahol a kutyákat megsétáltatták, majd egy fotózáson vettek részt a készülő naptárhoz. A rendőrök ajándékkal is készültek, kutyatápot vittek a menhelynek.

A Kíra vezetője megköszönte az együttműködést és elmondta, hogy nagyszerű volt a kirándulás, a kutyák boldogok voltak, hogy a telepen kívüli környezetben sétálhattak.

 

Fotók: police.hu/TMRFK

Kapcsolódó Cikkek