2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb Tatabánya

Látványos pofonokat ígérnek

Izgalmas muay thai és K1-párharcokat ígér idén is a Mega Tech Kupa. Az immár nyolcadik harcművészeti gálára az ország minden tájáról érkeznek harcosok.

– Augusztus 26-án a sportág krémje csap össze Tatabányán – értékelte az idei mezőnyt Bányász Adrián, a házigazda Mega Tech SE vezetőedzője. – Öt nehézsúlyú összecsapást rendezünk, de az alacsonyabb súlycsoportokban is kiváló küzdelmeket láthat majd a közönség. Akik ismerik a hazai mezőnyt, azok számára például az Albrecht Péter–Spéth Norbert összecsapás igazi csemegének ígérkezik.


A hazai versenyzők közül is többen ringbe lépnek, a legnagyobb érdeklődés Busai Gergely mérkőzését övezi.

– Gergő számára ezúttal igazán nehéz ellenfelet találtunk – hangsúlyozta a magyar muay thai válogatott szövetségi kapitányaként is tevékenykedő szakember. – Nagy Krisztián erős és technikás versenyző, vélhetően parádés meccset vívnak majd ők ketten.

Az augusztus 26-i Mega Tech Kupának idén is a Földi Imre Sportcsarnok ad otthont.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.