2017. november 25., szombat
Katalin

Egyéb Tatabánya

Látványos pofonokat ígérnek

Izgalmas muay thai és K1-párharcokat ígér idén is a Mega Tech Kupa. Az immár nyolcadik harcművészeti gálára az ország minden tájáról érkeznek harcosok.

– Augusztus 26-án a sportág krémje csap össze Tatabányán – értékelte az idei mezőnyt Bányász Adrián, a házigazda Mega Tech SE vezetőedzője. – Öt nehézsúlyú összecsapást rendezünk, de az alacsonyabb súlycsoportokban is kiváló küzdelmeket láthat majd a közönség. Akik ismerik a hazai mezőnyt, azok számára például az Albrecht Péter–Spéth Norbert összecsapás igazi csemegének ígérkezik.


A hazai versenyzők közül is többen ringbe lépnek, a legnagyobb érdeklődés Busai Gergely mérkőzését övezi.

– Gergő számára ezúttal igazán nehéz ellenfelet találtunk – hangsúlyozta a magyar muay thai válogatott szövetségi kapitányaként is tevékenykedő szakember. – Nagy Krisztián erős és technikás versenyző, vélhetően parádés meccset vívnak majd ők ketten.

Az augusztus 26-i Mega Tech Kupának idén is a Földi Imre Sportcsarnok ad otthont.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szijjártó: Kijevnek eleget kell tennie nemzetközi kötelezettségeinek

  Szijjártó: Kijevnek eleget kell tennie nemzetközi kötelezettségeinek

  Magyarország nem áldozza fel a világpolitika oltárán a kárpátaljai magyarokat, és ellenáll mindenfajta olyan törekvésnek, amely téves geopolitikai kontextusba kívánja helyezni a magyar kormány álláspontját Ukrajna európai inspirációval kapcsolatban – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben pénteken, az EU-tagországok és keleti partnerországaik állam- és kormányfői találkozóját követően.

 • Vigyázat! Ezért veszélyes sokat ülni!

  Vigyázat! Ezért veszélyes sokat ülni!

  Komoly veszélye van annak, hogy túl sokat ülünk, keveset mozgunk, ráadásul táplálkozásunk is gyakran egysíkú. Ezt az életmódot azonban egyre kevésbé bírja a testünk, állatja a szakértő, aki szerint ez is lehet az oka, hogy egyre több a mozgásszervi megbetegedés, a szív- és keringési rendellenesség, az anyagcserezavar.

 • Tudta? A légszennyezés károsítja a sperma minőségét

  Tudta? A légszennyezés károsítja a sperma minőségét

  A légszennyezés, különösen a levegőben lévő szállópor rosszabb minőségű férfi ivarsejteket eredményez az Occupational and Environmental Medicine tudományos folyóirat szerdán megjelent számában közzétett tanulmány szerint.