EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Aktuális

Lutor végre szerető gazdit talált

Lutor és megrendítő története ezrek szemébe csalt könnyet. Az ő meséje szerencsésen végződött, bár, kölyök kora ellenére rengeteg borzalmon ment át, de mára már szerető gazdája vigyáz rá.

Lutort a Rex Alapítvány és a rendőrség mentette meg korábbi tulajdonosától. A kutyus még csak két és fél hónapos volt, amikor kiderült, hogy gazdája brutálisan bántalmazta. Koponya és állkapocs sérüléssel, töréssel került az alapítvány gondozásába, ahol hosszas kezelések és rengeteg törődés után szerencsére jobban lett. Az Alapítvány hivatalos facebook oldalán számolt be arról, hogy Lutor már semmiképp sem kerülhet vissza ahhoz az emberhez, aki korábban bántalmazta, helyette szerető gazdik fogadták máris örökbe. A kutyus azóta már beköltözött új otthonába, vígan játszik a kertben és rágcsálja az éppen mancsa ügyébe kerülő játékokat, fadarabokat – írják az oldalon.


Az Alapítvány egyébként lehetőséget biztosít a virtuális örökbefogadásra is. Ennek keretében az is tud segíteni, akinek nincs lehetősége – kert hiánya, kis lakás, szőrallergia stb. – ténylegesen örökbe fogadni egy házi kedvencet. A virtuális örökbefogadás lényege, hogy bárki támogathatja a Rex Alapítvány egy az örökbefogadó által kiválasztott pártfogoltját úgy, hogy nem viszi haza, hanem havi, minimum 1.000 Ft-tal hozzájárul ellátásához addig, amíg a Rex Alapítvány gondozásában van. További részletekért kattints az alapítvány honlapjára!

További cikkeink:


 

A Lokál az állatkínzás ellen

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

Kapcsolódó Cikkek