EUR: 303,33 Ft
CHF: 267,25 Ft
2017. augusztus 21., hétfő
Sámuel, Hajna

Külföld

Megvásárolta a rendőr a tolvajnak az ellopott ruhát

Lefüleltek a minap egy áruházi tolvajt Torontóban, amint ruhát lop állásinterjújához, a helyszínre érkező rendőr azonban ahelyett, hogy őrizetbe vette volna a 18 éves elkövetőt, történetét meghallva, megvásárolta neki az öltözéket.

A fiatalember azóta megkapta az állást és a jövő héten már munkába is áll – mondta el a rendőr a CP24 torontói hírtelevíziónak.

Niran Jeyanesan felidézte, hogy a Walmart áruházlánc személyzete ing, nyakkendő és zokni ellopásának kísérletéért jelentette fel a fiatalembert. “Nehézségei voltak az életében, egyenesbe akarta hozni családját azzal, hogy állást vállal. De nem volt hozzá semmilyen forrása. Meg akarta kapni a munkát, csak ez járt a fejében. Úgy vélem, valóban hibázott” – magyarázta.

A rendőr felettese korábban a BBC-nek méltatta beosztottja intézkedését. “Egy 18 éves letartóztatása senkinek sem állt érdekében. Nagyon pozitívan ítélem meg (a döntést). Minden kérdést megoldott a rendőrtiszt intézkedése. A közösségnek jó példát kell mutatnunk” – hangoztatta Paul Bois.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vérbe borítja Európát a terror

    Vérbe borítja Európát a terror

    Egy magyar nő is megsérült a barcelonai, legalább 14 halálos áldozattal járó terrortámadásban, amelyet az Iszlám Állam vállalt magára. Később újabb merénylet következett a katalóniai Ripollban, ahol a rendőrök öt terroristával végeztek.

  • Robbantásokra készültek a barcelonai terroristák

    Robbantásokra készültek a barcelonai terroristák

    A spanyolországi merényletek elkövetéséért felelős terrorsejt számos pokolgépes merényletet készített elő, 120 butánggázpalackot a rendőrség megtalált egy alcanari házban – jelentette be Josep Lluis Trapero katalán rendőrfőnök vasárnap.