2018. június 19., kedd
Gyárfás

Egyéb Sopron

Mennyek Királynéja

Augusztus 21-ig látható a Nagyboldogasszony-napi Szűz Mária-kiállítás a Liszt Központ Munkácsy-termében. A kiállított műalkotások a világ minden tájáról, elsősorban ismert Mária-kegyhelyekről származnak, a tárlat naponta 10 és 18 óra között várja látogatóit.


Augusztus 15-én Nagyboldogasszony-napi ünnepséget tartanak. Pitti Katalin Liszt-díjas érdemes művész operaénekes, Pálmai Árpád énekes, egyházzenész és Hegedűs Valér zongora- és orgonaművész koncertjére, valamint Molnár V. József néplélekrajz-kutató Nagyboldogasszonyról szóló előadására mindenkit szeretettel várnak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Japán 2-1-re legyőzte a harmadik perctől emberhátrányban futballozó Kolumbiát kedden a H csoport első fordulójának szaranszki mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.