EUR: 335,33 Ft
CHF: 306,18 Ft
2019. november 18., hétfő
Jenő

Extra

Mentő vitte el a forgatásról Vajna Timit

Orvosi segítségre volt szüksége Vajna Tímeának a Pappa pia című film forgatásán. Timi a nyár legnagyobb sikerének ígérkező zenés filmben egy jetskis lányt alakít, azonban jeleneteinek felvétele idején magas láza és hörghurutja volt. A munka elvégzése után Andy Vajna felesége már szinte levegőt se kapott, ezért a stáb úgy látta jónak, ha mentővel kórházba vitetik. 

A film kezdőjelenetében Timi egy jetskis lányt alakít, aki igéző pillantásával csábítja el az éppen klipforgatáson részt vevő Korda Györgyöt, aki véletlenül a vízbe löki szerelmét, Balázs Klárit. A vicces jelenetet több napig forgatták a múlt év nyarán, Timinek azonban nem csupán kellemes emlékei főződnek a filmes munkához, ugyanis a jelenet felvétele után orvosi segítségre volt szüksége.


– Nagyon tetszett ez a különben kaszkadőrt igénylő szerep, és mivel nem találtak megfelelő lányt, jeleztem a produkció vezető kaszkadőrének, Piroch Gábornak, hogy szívesen elvállalom ingyen a feladatot, mivel elég gyakorlott jetskis vagyok. Látszólag egyszerűnek tűnt a munka, azonban nagyban megnehezítette, hogy a forgatás ideje alatt súlyos hörghuruttal küszködtem. Sokszor kellett felvenni a jelenetet, mivel a Klárikát alakító kaszkadőrnek rendszeresen lerepült a ruhája és a parókája. A munka végére 40 fok körül volt a lázam és levegőt se kaptam már, így a stáb számára fenntartott mentőautó szállított az orvoshoz. Sajnos szinte minden nyáron küszködök a hörghuruttal, mivel nem bírja a szervezetem a légkondit – mesélte Timi, aki rövid pihenés és szakszerű orvosi ellátás után teljesen felépült.

Timinek nem ez az első filmszerepe, korábban már láthattuk a szintén itthon forgatott, Dwayne ‘The Rock’ Johnson nevével fémjelzett Herkules című szuperprodukcióban, melyben az egyik ünnepi jelenetben volt látható.


 

– A Pappa pia számomra a nyárról, a zenéről és a felhőtlen szórakozásról szól, és lebetegedésem ellenére igyekszem így gondolni a forgatásra is. Emlékszem, az egyik felvételnél a mögöttem ülő lányt sikerült „elhagynom” a jetskiről, mivel úgy megindultam, hogy leesett róla. Nem történt semmi baj, sőt nagyot nevettünk az eseten – osztotta meg a vicces emléket Timi.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek