EUR: 303,33 Ft
CHF: 267,25 Ft
2017. augusztus 21., hétfő
Sámuel, Hajna

Program

Mert nekünk ez jár!

Ha a magyar kereskedelmi televíziókban futó valóságshowból valakit ki kellene emelni, az biztosan Majoros Péter azaz Majka lenne.

A Való Világban feltűnő ózdi srác nem nyerte meg a vetélkedőt, de az biztos, hogy ő nyerte a legtöbbet az összes műsor versenyzői közül. Tehetséges ugyanis már akkor elvitathatatlan volt, ma pedig az egész ország ismeri, dalait szinte mindenki énekli. Mi sem természetesebb, minthogy a nyarat ő sem hagyja ki Budapest Parkos fellépés nélkül: társával, Curtissal augusztus 19-én lépnek a legnagyobb szabadtéri szórakozóhely színpadára.

Az biztos, hogy Majka karrierjének beindulásához a valóságshow mellett kellett a Dopemannal való találkozás is. 2003-ban már a La Mafia Familának a tagja volt, és Dopeman irányításával Londonban rögzítette bemutatkozó lemezét, ami 2003-ban „Az ózdi hős címmel jelent” meg Magyarországon. A siker nem maradt el, a lemez fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadó gáláról a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza.
A siker azóta is töretlen, de Majkát azóta már nem csak mint rapper, hanem mint műsorvezető és színész is megismerhette a közönség.
Immár évek óta egy csapatot alkot Curtissal, azaz Széki Attilával, aki futballpályafutását adta fel a zenei karriert. Pedig még csak 17 éves volt, amikor bemutatkozott az Újpest FC színeiben az élvonalban. Az MTK elleni találkozót további négy fellépés követte a legmagasabb osztályban, ezt követően pedig többnyire az Újpest II-ben kapott szerepet. Még 2007-ben, Urbányi István irányítása mellett került fel a nagycsapathoz, és kapott saját nevelésként profi szerződést. Később játszott kölcsönben Kecskeméten és Szolnokon is. Sőt, Kecskeméten NB II-es bajnoki címet szerzett, ám egy 2009-es térdsérülés megtörte addigi fejlődését. Majd egy évet hagyott ki, később hangsúlyozta, az egyetlen pozitívum az egészben az volt, hogy ezalatt hobbijával, a rappeléssel többet foglalkozhatott.

Nos megérte ezzel foglalkozni, hiszen immár mint Curtis ismeri őt az ország. 2011-ben állt össze Majkával. Első közös nagy slágerük a Bomba vagy Baby című szám, ezt követte az országos és zenei elismertséget hozó Belehalok című sláger, majd a Nekem ez jár és a Csak te létezel című számok.
Majka és Curtis mindenhol telt házas bulikat ad, vélhetően így lesz ez a Budapest Parkaban is, azaz augusztus 19-én több mint 12 ezer ember énekli majd velük együtt számaikat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mindennapi kenyerünk

  Mindennapi kenyerünk

  Mindennapi kenyerünk

  Ünnepeljünk együtt augusztus 20-án!

  A rendszerváltozással szinte varázsütésre újra felelevenedtek a régi tradíciók. 1991-ben a demokratikusan választott Magyar Országgyűlés augusztus huszadikát Szent István napjaként hivatalos állami ünnepnek nyilvánította. Nemzeti ünnep tehát, a Magyar Köztársaság hivatalos állami ünnepe, mely egyben összefonódott az új kenyér ünnepével is. A legenda szerint István ereklyéjét 1083-as szentté emelésekor találták meg épen a koporsójában, és már az 1222-es Aranybulla is törvénybe iktatta a tiszteletét.

 • Megfőzte Zalaegerszeg!

  Megfőzte Zalaegerszeg!

  A rossz idő ellenére is sikeres volt a jótékonysági nap!

  Fesztiválhangulatban chilis bab, palacsinta,lángos, saláták, levesek,húsok sültek, főttek jó célért!

  Megfőzte Zalaegerszeg!

  A rendezvény lényege többek közt a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Fizioterápiás Osztályának medence felújítása volt, ahol évi 5000 esetet látnak el, valamint, a Zala Különleges Mentők 38 fős szervezetének támogatása.