EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb Kecskemét

Népzenei kalandozás az elveszett kecskék nyomában

Az Apnoé zenekar interaktív gyermekelőadást tartott az Ifjúsági Otthonban a kecskeméti Kodály Művészeti Fesztivál keretében.

A történet szerint egy kicsi, ám annál szebb faluban, Magyarlakon él gondtalanul Binde bácsi. Minden vagyona két kicsi kecske, még sincs oka a panaszra: jól érzi magát a bőrében. Egyszer azonban hivatalos lesz egy lakodalomba, s ezzel veszi kezdetét az izgalmas népzenei utazás a Dunántúltól Moldváig, és vissza. Az elveszett kis kecskék történetét az Apnoé zenekar tolmácsolásában hallhatták a kicsik. Az előadás után kézműves-foglalkozás, játékok és „madárlátta” finomságok várták őket.

A kicsiket teljesen lekötötte az interaktív show.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.