EUR: 323,74 Ft
CHF: 280,00 Ft
2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Sport

Neymar beszólt a Barcelona vezetőinek

Neymar ismét beszólt az FC Barcelonának. A világ legdrágább futballistája, a PSG–Toulouse 6-2-re megnyert bajnoki után mondta el gondolatait volt csapata vezetőségéről.

Nagyon úgy néz ki, hogy Neymar elemében van Párizsban, hiszen két bajnokin már három gólnál és három gólpassznál jár. A Franciaországban ünnepelt klasszis ráadásul egyetlen lehetőséget sem mulaszt el, hogy beszóljon volt csapatának, az FC Barcelonának.


– Amikor megérkeztem, minden jól alakult, de aztán… A Barcelonát olyan emberek irányítják, akiknek nem szabadna a klub élén állniuk. Nagyon szomorú vagyok emiatt, mert rengeteg barátom van a városban. A Barca és a szurkolók ennél sokkal többet érdemelnek. Nem tudom, mi folyik a klubnál, de nagyon rossz érzés a korábbi csapattársaimat bánatosnak látni. Remélem, jobbra fordulnak a dolgok, és a Barcelona ismét felveszi a versenyt a legjobbakkalmondta Neymar.

A múlthéten a brazil azt nyilatkozta, hogy az emberek azt hiszik, a Barcelonából eligazolni egyenlő a halállal, ám ez nem igaz, eddig még sosem élvezte ennyire a futballt.


Azt, hogy komoly gondok vannak a katalán klubnál, Andrés Iniesta helyzete is alátámasztja, aki a hírek szerint még mindig nem hosszabbított.

– Egyelőre nem írtam alá az új szerződésem, mert olyan érzéseim vannak, amiket korábban nem tapasztaltam. Három évvel ezelőtt nem tudtam volna elképzelni azt, hogy elhagyom a Barcelonát, de maradjunk annyiban, hogy mostanában sokat gondolkodom a jövőmön – mondta a Barcelona csapatkapitánya az El País-nak.

Közben egyre több hír lát napvilágot Lionel Messi távozásáról is. A pletykák szerint a Manchester City hajlandó lenne kifizetni az argentin klasszis 300 millió eurós (91 milliárd forint) kivásárlási árát. Ha Messi – aki egyébként nem írta még alá a jövőre lejáró szerződésének hosszabbítását – is a távozás mellett döntene, lényegében a világ egyik legjobb csapata egy hónap alatt hullana darabokra.

 

 

Kapcsolódó Cikkek