EUR: 346,13 Ft
CHF: 321,44 Ft
2020. augusztus 09., vasárnap
Emőd

Extra

Novák Heni lefagyasztja a petesejtjeit

Novák Heni a Lokálnak mesélt először arról, hogy újra rátalált a szerelem, de 31 évesen még nem tart a gyermekvállalás gondolatánál. Szeretné azonban bebiztosítani magát, és lefagyasztatja a petesejtjeit, hogy ha eljön az idő, biztosan egészséges gyermeke szülessen.

Hazalátogatott Amerikából a Jóban Rosszban egykori szereplője, Novák Heni, aki boldogabb, mint valaha. Ingatlancéget alapított, színészkedik, és a szerelem is rátalált.


– Nincs hétvégém, nincs szabadnapom, 5-6 órát alszom, de imádom, amit csinálok! Ingatlanozom, ahol a hétvége a legerősebb, mellette színészkedem, de ha nagyon sok pénzem lenne, akkor sem csinálnék mást, csak az arányokon változtatnék, és több időt fordítanék a castingokra, a színészetre. Most még az ingatlanozásból tartom el magam, de célom, hogy a színészkedésből éljek – mesélte a Lokálnak Heni, akinek az Amerikában töltött első éveiben előfordult, hogy öt munkája volt egyszerre.

– Amikor kimentem, tényleg teljesen alulról kezdtem, mindent elvállaltam. A bébiszitterkedéstől kezdve a taxizásig mindent csináltam – emlékezett vissza a szép színésznő. – Elég hamar kiismertem magam Los Angelesben, így elmentem uberezni. Napi négy órában sofőrködtem, azután rohantam castingra, forgatni, gyerekre vigyázni vagy az online marketinges munkámat csinálni – tette hozzá Heni, aki egy nagy szakításon is túl van, Noszály Sándor teniszező volt a párja.


A sztárpár együtt ment ki Amerikába szerencsét próbálni, és öt együtt töltött év és a közös kinti élet után döntöttek úgy, hogy 2013-ban pontot tesznek kapcsolatuk végére. A csinos színésznő azóta egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot.

– Jason olyasvalaki, akire nagyon fel tudok nézni, és ez nagyon jó érzés. Barátságnak indult a kapcsolatunk, ebből lett egy immáron három éve tartó gyönyörű szerelem – mosolyodott el a színésznő, aki szerelem ide vagy oda, a házasság gondolatával még hadilábon áll.

Novák Heni és szerelme, Jason
Fotó: Lokál

– Tisztelet a kivételnek, de nem nagyon látok magam körül jó házasságokat. Az enyémet viszont szeretném boldogságban, a sírig végigvinni. A gyerekek miatt nagyon fontosnak tartom a családot, és azt hiszem, ha egyszer eljutok a gyerekvállalásig, akkor  jöhet a házasság is – mondta Heni, aki egészséges gyerekeket szeretne szülni, és ezért komoly lépésre szánta el magát.

– Mindenképpen szeretnék gyerekeket, és elsősorban a sajátjaimat szeretném nevelni, de még nem állok készen erre, az idő viszont megy. Egyre többet gondolkozom azon, hogy bebiztosítom magam, és lefagyasztatom a petesejtjeimet, hogy ha 40 évesen szülnék, akkor se legyen gond. Ez 27-28 évesen lett volna a legideálisabb, de szerintem még 31-32 évesen is időben vagyok ehhez. Van is itthon ismerősöm, aki ezzel foglalkozik, és ha jövőre hazajövök, lehet, hogy belevágok – osztotta meg tervét lapunkkal az egykori sorozatsztár, aki még nem döntötte el, hogy itthon vagy Amerikában éli-e majd az életét.

– Különösen szoros kapcsolat köt a családomhoz, édesanyámhoz, édesapámhoz és az öcsémhez, és elképzelni sem tudom, hogy kimaradjon az életükből a gyerekem, vagy én kimaradjak az öcsém gyerekének az életéből. Óriási kérdés ez még számomra, de az életem jelenleg kint zajlik – magyarázta Heni, aki elárulta: párja bárhová követné őt.

Kapcsolódó Cikkek