EUR: 309,63 Ft
CHF: 267,42 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Extra

Öngyilkos gondolatairól beszélt Sinéad O’Connor

Öngyilkos gondolatairól, magányáról és mentális problémáiról beszél Sinéad O’Connor egy a Facebook-oldalára felöltött 12 perces videóban.

Az ír énekesnő elmondta, azért töltötte fel a videót, hogy segítsen megérteni a mentális betegségben szenvedőket.

“A mentális betegség olyan, mint a drogok: nem érdekli, ki vagy” – mondta.

A videót még csütörtökön töltötték fel egy Sinéad O’Connor neve alatt szereplő, de nem hivatalos Facebook-oldalra, ahol kedden jelezték, hogy az énekesnő “biztonságban” van.

“Most egy motelben élek New Jerseyben. Teljesen egyedül vagyok. Egyáltalán senki nincs az életemben, kivéve az orvosomat és a pszichiáteremet – ő a legédesebb ember a világon – aki mindig azt mondja, én vagyok az ő hőse – és ez az egyetlen dolog, ami életben tart. És ez szánalmas” – fejti ki sírva az énekesnő.

O’Connor kritizálta a családját, amiért nem viselték jobban gondját az elmúlt két évben.

Hozzátette: “Egy vagyok a millióból…, azok az emberek, akik mentális betegségben szenvednek, a legsebezhetőbbek a világon. Nem tudunk gondoskodni magunkról, nektek kell gondoskodni rólunk”.

“Az egész életemben azon pörgök, hogy ne haljak meg, és ez nem élet. Nem fogok meghalni, de akkor is, így nem lehet élni” – mondta.

Az énekesnőnél 2003-ban bipoláris zavart diagnosztizáltak, később azonban azt mondta, félrediagnosztizálták, és valójában depresszióban és poszttraumás stressz szindrómában (PTSD) szenved.

A ’90-es években nagy sikereket elért O’Connor többször részesült pszichiátriai kezelésben. 2012-ben világkörüli turnéját kellett megszakítani pszichés problémák miatt, 2016 májusában egy amerikai turnéja során rövid időre el is tűnt. Legutóbb 2015-ben lépett fel Budapesten.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  A gyerekek születése óta nem aludt egy ágyban a feleségével Pápai Joci. Bár a kicsik hamarosan kinövik az anyukájukkal való együtt alvást, az énekes még nem tudja, vajon meg tudja-e szokni majd, hogy Anita mellett tölti az éjszakákat.

 • Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Magabiztosságának titkáról vallott Iszak Eszti, aki meglepő módon a legszexibb női ruhadarab segítségével tudta leküzdeni a lámpaláz okozta feszültséget.

 • Élőben a Sztárban sztárról: Csézy távozott

  Élőben a Sztárban sztárról: Csézy távozott

  A vasárnapi Sztárban sztár adását a Lokál percről percre közveítette, betekintést engedve a kulisszák mögé. Stohl Andrásról kiderült, hogy nem csak a szíve szőrös, Berkes Olivér mindenkit levett a lábáról és Claudia pedig örökbe fogadná Kollányi Zsuzsit Justin Bieberként.