EUR: 323,30 Ft
CHF: 276,08 Ft
2018. július 15., vasárnap
Henrik, Roland

Extra

Orosz Barbi: Ez életem legszenvedélyesebb kapcsolata

Újra egymásra találtak volt párjával és boldogabb, mint valaha a TV2 egyik legdögösebb műsorvezetője, Orosz Barbi. 37 évesen élvezi élete legszenvedélyesebb kapcsolatát, de úgy érzi, a gyerektéma még mindig odébb van.

– Nem bírtuk egymás nélkül – kezdte a műsorvezető, akinek tavaly karácsony előtt ért véget a kapcsolata, de nemrég újra egymásra találtak szerelmével.


– Korábban közel egy évet voltunk együtt, most négy hónapja tartozunk újra össze. De ez egy új időszámítás a kapcsolatunkban. Kellett a külön töltött idő mindkettőnknek, hogy ráeszméljünk dolgokra. Ő az a férfi, aki tökéletesen ráérezett, hogy kell kezelni engem, és ő az a férfi, aki mellett nem érzem kalitkában magam, pedig rengeteg időt töltünk együtt – kezdte békülésük történetét a műsorvezető, aki már össze is bútorozott párjával.

– Mindkettőnk lakása felújítás alatt van, így adott volt a helyzet az összeköltözésre, és be kell valljam, nagyon élvezem ezt az új felállást. Eddig csak az ötéves kapcsolatomban éltem együtt a párommal, így ő a második férfi, akivel összebútoroztam. Úgy érzem, ő és a helyzet nagyon jó dolgokat hoz ki belőlem. Nem akar háziasszonyt csinálni belőlem, pont ezért szívesen látok el ilyesfajta teendőket is – mondta el lapunknak a csinos tévés, aki élete leglángolóbb kapcsolatát éli.


– Nagyon erős vonzalom van köztünk megismerkedésünk első pillanata óta. Szenvedélyesek vagyunk az élet minden területén, a tányércsapkodás sem áll tőlünk messze – nevetett fel Barbi. – Olykor képesek vagyunk apróságokból óriási ramazúrit csapni, de a békülés mindig édes – tette hozzá a műsorvezető, aki bár úgy érzi, végre jó helyen van párja mellett, a babaprojekttel még várna.

– 37 éves vagyok, imádom a gyerekeket, de a legtöbb nővel ellentétben én még a mai napig nem kattogok a gyerektémán. Nem hasonlítgatom az életem mások életéhez. Butaságnak tartom. Imádom a munkámat, az életemet, boldog vagyok a kapcsolatomban, és úgy hiszem, mindennek eljön a maga ideje nálam is – összegezte a dolgokat Barbi, akinek minden porcikájából árad a magabiztosság és elégedettség.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek