2018. január 17., szerda
Antal, Antónia

Belföld

Szexragadozó: Gyere elő Menyoa! Hol bujkálsz?

Hiába ajánlott fel öt hónapja a rendőrség 300 ezer forint jutalmat a nyomravezetőnek, nem találják az afrikai migránst, Pierre Paul Menyoát, aki március 6-án megerőszakolta az őt befogadó kartali család legkisebb lányát, a 15 éves Stellát.

Kartalon nagy feltűnést keltett a kétgyermekes P. Tímea afrikai élettársa, aki menekültként Törökországon át érkezett Magyarországra. Gyakran dolgozott felszolgálóként a család büféjében, mindig udvarias, segítőkész volt, tört magyarságával jókedvre derítette a vendégeket. A férfi nem sokkal azután, hogy odaköltözött, elhívta a szintén kameruni Pierre Paul Menyoát, hogy lakjon náluk. A 15 éves P. Stella és nyolc évvel idősebb nővére, P. Mercédesz is örült az új családtagnak.


– Mercédesz hamar beleszeretett Pierre-be. Nagy volt az öröm, amikor kiderült, hogy Pierre és Merci kisbabát vár – mesélte a Lokálnak az egyik szomszéd. – Hat hónapos volt a magzat, mikor az kismamának elfolyt a magzatvize, rohammentő vitte őt a kórházba. Pierre nem tartott vele, egyedül maradt a házban Stellával. Miközben a kórházban az orvosok küzdöttek a kisbaba életéért, ő otthon megbecstelenítette élettársa húgát.

Mint a Lokál megírta, az erőszak után Stella sírva szaladt át a szomszédban lakó nagymamájához, aki felelősségre akarta vonni az afrikait, aki addigra nyomtalanul eltűnt. Öt hónapja nincs hír róla, se a másik afrikairól. A faluban óriási felháborodást váltott ki az erőszak híre. A törékeny Stella sokáig nem ment iskolába, nővére pedig lelkileg összeomlott, hiszen elveszítette kisbabáját, a húga életét tönkretette a szerelme, aki ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság körözést rendelt el. Stella nagymamája már korábban is súlyos szívbeteg volt, de az unokáját ért támadás óta annyit romlott az állapota, hogy már a kórházban is lemondtak róla.


– Úgy tudom, a nyomozók még mindig nem találták meg Pierre-t – mondta lapunknak Stella. Édesanyja hasonlóképpen szűkszavúnak bizonyult.

A Lokál kérdésére a rendőrség megerősítette: Pierre Paul Menyoát azóta is keresik, a nyomravezető 300 ezer forint jutalomra számíthat.

Kapcsolódó Cikkek

 • 2,5 milliárdot kap az idegtudományi intézet

  2,5 milliárdot kap az idegtudományi intézet

  Két és fél milliárd forint állami támogatásból újul meg az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet az Egészséges Budapest Program keretében – jelentette be László Tamás országgyűlési képviselő az intézményben tartott sajtótájékoztatóján.

 • Budapesten lesz a Michelin-díjátadó

  Budapesten lesz a Michelin-díjátadó

  Hatalmas siker! Magyarország fővárosában, Budapesten tartják márciusban a gasztronómiai világ egyik legnagyobb eseményét, a Michelin-díjátadót.

 • 11 évet is kaphat a zuglói gázoló

  11 évet is kaphat a zuglói gázoló

  Ma kezdődik a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a zuglói gázoló néven elhíresült T. Klára büntetőpere. A 25 éves nő 2016 novemberében gázolt halálra egy 86 éves bácsit, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

 • Kitilthatják Magyarországról Sorost

  Kitilthatják Magyarországról Sorost

  Olyan javaslatot tárgyal a kormány ma, amely akár Soros György kitiltását is lehetővé teszi Magyarországról – értesült az Origo. Információjukat az támasztja alá, hogy tegnap Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója bejelentette: a párt országos választmánya politikai határozatban ítéli el a Soros-tervet, és felszólították a kormányt, hogy minden eszközzel lépjen fel annak végrehajtása ellen.