EUR: 323,30 Ft
CHF: 276,08 Ft
2018. július 15., vasárnap
Henrik, Roland

Extra

Peller Károly: Aki fájdalmat okoz egy állatnak, annak börtön jár

A Budapesti Operettszínház művészének élete elképzelhetetlen lenne szeretett kutyája Bóni és három cicája nélkül. Károly fontosnak tartja felhívni a figyelmet az állatkínzás elleni küzdelemre. Börtönbe küldené azokat, akik bármilyen állatot bántanak és felszámolná a  szaporítótelepeket is. 

forrás: facebook/pellerkaroly

Rengeteg színpadi elfoglaltság mellett számos jó ügyet is felkarol Peller Károly, ugyanis az Operettszínház sztárja elkötelezett állatvédőként igyekszik minden fórumon fellépni az állatkínzás ellen. Az utóbbi hetekben elszaporodó állatokkal kapcsolatos erőszakos visszaélések miatt a színész úgy érezte, hogy kötelessége felhívni az emberek figyelmét a téma fontosságára.


-Aki ismer, az tudja, hogy türelmes ember vagyok, de amikor egy ártatlan élőlényt bántanak rettenetes düh fog el. Ezekben az esetekben tényleg azt kívánom, hogy ugyanazt kapják vissza az elkövetők, amit azzal a kutyával vagy cicával tettek – kezdte az énekes-színész, aki természetesen családtagnak tarja kis kedvencét, Bónit is.

-Van egy kiskutyám Bóni, aki egy Cavalier King Charles spániel.  Sokszor dolgoztam már együtt a fajta-mentőszolgálatukkal. Megkínzott állatot szerencsére még nem láttam, de szaporítótelepről mentett nősténykutyával már találkoztam. Ami vele történt, az legalább akkora bűn, mint a konkrét kínzás. Ezeken a telepeken gyakorlatilag “termelik” a kutyákat, a szukákat 8-10 ellés után az utcára teszik a szaporítók. Ekkora azonban az állat testileg-lelkileg teljesen tönkremegy, segítség nélkül el is pusztul. Azt gondolom, hogy aki direkt fájdalmat okoz egy állatnak, annak súlyos börtönbüntetés jár. Szavakkal leírhatatlan, hogy milyen, amikor vár otthon egy olyan lény, aki mindig boldog és önzetlenül örül nekem, legyen bármilyen is a hangulatom. Azt érzem nem tudom eléggé meghálálni Bóninak, és a cicáimnak, hogy velem vannak – tette hozzá.


forrás: facebook/pellerkaroly

 

A Lokál az állatkínzás ellen

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek