EUR: 325,73 Ft
CHF: 295,86 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Egyéb Dunaújváros

Petőfi Művészeti Liget – egy hónap szünet következik

A Bagossy Brothers koncertjével véget ért vagy legalábbis hosszú szünetet tart a Petőfi Művészeti Liget 2017-es programsorozata. A rendezvény egy hónap múlva, augusztus végén a ligetzáró eseménnyel zárul. 

Változatos programkínálattal rukkoltak elő idén is a Petőfi Művészeti Liget szervezői. Bár az időjárás miatt több előadás is a színházterembe kényszerült, a hangulatot ez egyetlen alkalommal sem törte meg. A Karaván Família és a Bartók Táncszínház közös műsora is felejthetetlen szórakozást kínált, annak ellenére, hogy műsorkezdéskor a szabadtéri színpadról a kőszínházba kellett áttenni az előadást.


A Karaván Família fellépése is emlékezetes marad

A dunaújvárosi gyökerekkel is rendelkező Cymbal Rush formáció koncertjét az időjárás miatt szintén nem tudták a Művész Teraszon megrendezni, ám ez sem vont le az élményből.

A Cymbal Rush zenekar lendületét nem törte meg a helyszín váltás

Az első szabadtéri koncert a Bohemian Betyars zenekaré volt, amely kitett magáért, és egy pillanatra sem lankadó kedvvel és lendülettel húzta el a kilátogatók nótáját.

A Bohemain Betyars szabadban engedhette szabadon magát

A Szulák Andrea Quintet koncertjén pedig zsúfolásig megtelt a Művész Terasz. Az ismert jazz-zenészekkel játszó énekesnő műsora még a műfajt kevésbé kedvelők számára is felüdülést nyújtott.

Szulák Andrea fellépését nagy érdeklődés övezte

A ligetzáró programja ismét több korosztályt szólít meg augusztus végén: Játékos tudomány Furfangos csudavilág A liget fái alatt elnevezésű rendezvény egy interaktív játszóház gyermekeknek, de este nyolc órakor fellép az Óbudai Danubia Zenekar és a Holló együttes is.

Kapcsolódó Cikkek