EUR: 323,41 Ft
CHF: 285,58 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Pintér Tiborért odavannak a fiatal lányok

Rajonganak a fiatal lányok a Nemzeti Lovas Színház igazgatójáért, Pintér Tiborért, aki a Ripostnak elárulta: többnyire lányával, a 19 éves Jankával egykorú hölgyekkel hancúrozik.

– Legtöbbször tizennyolc–huszonkét éves lányok fordulnak meg az ágyamban. Nekem tulajdonképpen csak ki kell választanom, melyik hölgy tetszik. Nemcsak a nézők között, hanem a közösségi oldalakon is akad elég jelentkező. Megválasztom, hogy kivel bonyolódom kalandba, esetleg kapcsolatba – mondta a bomba formában lévő Tenya, aki a kalandok mellett azért várja azt a nőt, aki megérinti lelkileg, akivel végre komoly kapcsolata is kialakulhat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.