2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Pitt nem békül, elválik Jolie-tól

Néhány napja még attól volt hangos a sajtó, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie meggondolták magukat, és mégsem válnak. Ennek ellenére a legfrissebb hírek szerint Brad Pittnek esze ágában sincs visszavonni a keresetet. 

Fotó: twitter

Már közel egy éve tart minden idők egyik legcsúnyább celebválása, aminek Angelina Jole, Brad Pitt és hat gyermekük a szereplője. Néhány napja futótűzként terjedt a hír, hogy a sztárpár békül, hiszen hónapok óta a válással kapcsolatos egyetlen tárgyaláson sem vettek részt. A TMZ információi szerint azonban a válást esze ágában sincs lefújni egyik félnek sem, sőt Brad Pitt volt az, aki sürgetőbbnek érezte, hogy ügyvédei minél előbb megegyezzenek a színésznő képviselőivel. A lap szerint ugyanis a közös vagyon elosztása és a gyerekek felügyeleti jogának kérdése tavaly szeptember óta terítéken van. Egyelőre semmiben nem tudtak maradéktalanul megegyezni, ugyanis Pitt az ellene felhozott vád – miszerint verbálisan bántalmazta fiát, Maddoxot – ellenére sem szeretne lemondani a kicsik közös felügyeleti jogáról. Az ügyben az FBI is nyomozott, ez azonban eredménytelenül zárult, így a vád nem állta meg a helyét, de a lap szerint ez volt az a pont, ahol Pittnél teljesen elszakadt a cérna, és soha többé nem tudna Jolie-ra feleségeként tekinteni. A színész nyilvánosan elismerte korábbi alkohol- és drogproblémáit, valamint pszichoterápiára is járt, hogy ne tiltsák el tőle gyermekeit. A hatalmas cirkusz ellenére a színész mégis megpróbál jó viszonyt ápolni Jolie-val, de elképzelhetetlennek tartja, hogy a baráti csevejen túl újra több legyen köztük. Ezt persze nemcsak a színész, de Angelina is így gondolja, ő sem forszírozza a család-újraegyesítést, csupán egy interjúban fejtette ki, mennyire sajnálja, hogy nem tudták megoldani problémáikat.


Fotó: Profimedia, Abaca

 

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.