EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Sziget: Indul a buli!

Jó koncertek, fergeteges látvány, hideg sör – kezdődik a 25. Sziget Fesztivál. A vendégek vasárnap óta folyamatosan érkeznek az Óbudai-szigetre, ma már a bérletesek 90 százaléka jelen lesz, P!nk pedig óriási show-t csinál majd.

Megállás nélkül érkeznek a vendégek a Szigetre, a szervezők napi 90 ezer emberre számítanak. Kádár Tamás, a Sziget Kft. cégvezetője szerint bár idén nem valószínű, hogy megdől a tavalyi látogatószám-rekord, ami 496 ezer főt jelent, idén is több telt házas napra számítanak. Azok, akik nem tudnak kilátogatni a helyszínre, online követhetik a legnagyobb helyszínek legjobb koncertjeit a Sziget hivatalos Youtube- és Facebook-oldalain. A fesztivál területén már évek óta nem lehet készpénzzel fizetni, ezért a látogatók a Top Up-pontokon tudják feltölteni a Sziget által kibocsátott elektronikus vásárlási kártyáikat.

A Nagyszínpad felépítésében 30 építőipari gép segített, és mindegy 1000 kamionnyi technikát szállítottak a helyszínre. A nézőtér körülbelül két hektárt tesz ki. Idén olyan nevek lépnek majd fel, mint P!nk, Wiz Khalifa, a Kasabian vagy Macklemore & Ryan Lewis.

Pink fotó: Profimedia, Xposurephotos

Pink óriási show-ra készül mai szuperkoncertjén, még az is előfordulhat, hogy a közönség fölött repkedve énekli el slágereit. Egyébként igazán szerény sztár, két csokor fehér rózsát kért az öltözőjébe, azt szeretné, ha azok teljesen gyerekbarátok lennének (a késeket is élvédővel kérte). Gyümölcsöket is szeretne, míg táncosainak avokádót, étcsokit és egy zacskó gumimacit kért.

Borsos árakra lehet számítani

Gulyás+palacsinta menüben: 1600 Ft

Pizzaszelet: 790 Ft

Gírosz: 1800 Ft

Hotdog: 980 Ft

Cheeseburger: 1590 Ft

Viszki-kóla: 1670 Ft

Ásványvíz: 430 Ft

Red Bull: 750 Ft

Coca-Cola: 450 Ft

 

Sűrűbben jár a HÉV

A Sziget Fesztivál ideje alatt sűrűbben jár a HÉV is:

 • a 6-os villamos éjszaka sűrűbben közlekedik
 • a 901-es, 918-as, 937-es éjszakai vonalakon nagyobb kapacitású buszok járnak
 • rendkívüli hajójáratok indulnak az Óbudai-szigethez a Jászai Mari tértől
 • a Citypasszal rendelkezők a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről közvetlen transzferbuszokkal utazhatnak a Szigetre
 • nappal sűrűbben, valamint éjszaka is közlekedik a H5-ös HÉV

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.