2019. július 16., kedd
Valter

Külföld

Rendőrök nyomoztak a szörnyek után – Videó!

Akinek van gyereke, tudja, hogy szinte mindannyian átesnek egy olyan korszakon, amikor a szekrényben, az ágy alatt, de még az íróasztal mögött is szörnyeket vizionálnak.

Nos, így volt ez a négyéves Sydney Fahrenbruch esetében is, amikor családjával új házba költöztek Coloradóban. A kislány annyira biztos volt benne, hogy gonosz szörnyek lakoznak az ágya alatt, hogy a családnak rendőrt kellett hívni a gyerekszoba átkutatásához. Az őrmester nem tudott nemet mondani a kérésre, így a kis Sydney a meggyőző és egyben eredménytelen szörnykutatás után már nyugodtan alszik szobájában.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tele volt drogokkal a magyarokat letaroló BMW-s szervezete

    Tele volt drogokkal a magyarokat letaroló BMW-s szervezete

    Többféle kábítószert is fogyasztott a baleset előtt az a sofőr, aki múlt csütörtökön lassítás nélkül belehajtott egy magyar rendszámú autóba Horvátországban, az A4-es autópálya Sveta Helena-i fizetőkapujánál, és súlyos sérüléseket okozott a magyar származású családnak – közölte a Jutarnji List című zágrábi napilap az internetes oldalán kedden.

  • Von der Leyen: Többet kell tenni az illegális bevándorlás csökkentéséért

    Von der Leyen: Többet kell tenni az illegális bevándorlás csökkentéséért

    Az Európai Unióban többet kell tenni az illegális bevándorlás csökkentése érdekében, küzdeni kell a szervezett bűnözői csoportok által működtetett embercsempészet ellen, védeni kell a menedékjogot, és támogatni kell a menekülteket például humanitárius folyosók kiépítésével – jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság (EB) elnöki posztjának várományosa, jelenlegi német védelmi miniszter Strasbourgban kedden.